Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

YLLÄTYSPOLTTARIVIIKONLOPPU

Saavuttiin juuri kotiin Veikkolaan. Olo on onnellinen, väsynyt ja helpottunut, sillä takana on siskoni polttarit. Siskon yllätyspolttariviikonloppu Savossa onnistui ihan käsittämättömän hyvin! Ohjelmassa oli mökille matkalla olleen morsiamen kaappaus Nilsiän Tokmannille, Jumalatar-ilta mökillä Tahkolla, saunomista, paljuilua, ampumista, hyvää ruokaa ja hemmottelua. Sääkin helli meitä koko polttareiden ajan. Eeppinen ja todella morsiamen näköinen viikonloppu, vaikka itse sanonkin. Laitan lisää kuvia aktiviteeteistä ja fiiliksistä kunhan olen ensin selvinnyt tästä viikonlopusta.

Keskityin viikonlopun ihan täysin juhlimaan ja tekemään polttareista ikimuistoiset ja päivittelin siskon Instastooria omani sijaan, ehkäpä kokoan parhaat palat myös vielä omaan stooriini. Pakko todeta, että olipa muuten ihan älyttömän kiva järjestää näitä juhlia, vaikka perjantaina jännittikin ihan todella paljon miten kaikki lopulta sujuu. Iso kiitos siskolle luottamuksesta, on ilo olla toinen kaasoistasi! ❤ Nyt jotain ruokaa ja Suomen peli. Ja sitten pitkät unet omassa sängyssä, kitoooos!

7+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.