Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SHEET MASK SATURDAY – KOCOSTAR HAND MOISTURE PACK

Jos viime viikolla jouduin ikäväkseni toteamaan Kocostarin Foot Moisture Packin tehottomaksi omille kuiville korppujaloilleni, niin ilokseni voin tällä viikolla ilmoittaa, että tämä saman merkin Hand Moisture Mask puolestaan toimi kuiville käsilleni! Käteni ovat oireilleet tänä talvena pakkasista todella pahasti ja ahkerasta rasvaamisesta huolimatta käsieni iho on ollut toisinaan jopa todella kivuliailla verta vuotavilla haavoilla. Olen joutunut pahimpina päivinä rasvaamaan käsiä aivan jokaisen käsienpesun jälkeen ja jättämään mm. sormukset kokonaan pois, koska iho on kirjaimellisesti kuoriutunut niiden alta pois.

Tällä viikolla hemmottelin siis käsieni ihoa näillä naamiohanskoilla ja ohjeistetun 20 minuutin vaikutusajasta huolimatta pidin hanskoja käsissäni reilun puolituntisen. Vaikka voide ei tässäkään ollut sitä paksuinta mahdollista, auttoi tämä selvästi käsien kuntoon ja riitti kosteuttamaan perusteellisesti kuivat käteni ja onnistuin samalla tällä viikolla parantamaan myös sormieni haavaumat. Pikaisella vilkaisulla jalka- ja käsinaamion INCI vaikutti melko identtiseltä, joten koska jaloissa iho on paikoittellen huomattavasti paksumpaa kuin käsissä, selittää se tehokkaamman vaikutuksen tämän käsinaamion osalta. Jalkanaamio kaipailisi siis ainakin omalla kohdallani huomattavasti tehokkaammat aineet toimiakseen. Pakko vielä todeta, että tykkäsin tosi paljon tämän käsivoiteen tuoksusta ja muutenkin naamion käytettävyydestä. Hanskat kädessä pystyi näpyttelemään normaalisti myös kosketusnäytöllistä puhelinta, eli tämän käyttö onnistuu tarvittaessa vaikka töitä tehdessä. Aika hyvä käsien pikakaunistaja siis vaikka keskellä työpäivää!

💛💛💛💛
Tuote blogin kautta saatu. 

4+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM