Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIINNOSTAA JUURI NYT – HELMIKUU

OLYMPIALAISET

Olen tuijottanut olympialaisia tässä kuussa aivan ennätysmäärän ja tälläkin hetkellä tv pauhaa kisoja tuossa taustalla. Mikäpäs tässä koneella hommia tehdessä, kun voi samalla jännittää suomalaisten urheilijoiden mitalijahtia. Eilen telkkari jopa sammui itsestään, koska sama kanava oli ollut senverran monta tuntia putkeen päällä, heh.

TALVIURHEILULAJIT

Olympialaisilla saattaa olla osuutta asiaan, mutta odotan jo innolla, että saan napattua loppukuusta luistimet mukaan Savosta ja pääsisin luistelemaan täällä Veikkolassakin, jossa on tällä hetkellä luistinradat kunnossa. En ole siis päässyt yrityksistä huolimatta vielä edes hiihtämään (käytiin toissa viikonloppuna kyllä kävelemässä jäällä, mutta navakan tuulen takia jäi sukset kotiin), joten näinköhän tuo luistelukin jää haaveeksi, mutta ainakin välineurheilijana olen melko pätevä…

TUOREPUURO

Minulle muotoutuu aina joku tietty aamupalasuosikki, jolla mennään jonkun aikaa putkeen ja tällä hetkellä se on tuorepuuro. Bongasin Myllärin tuorepuuromixejä Lidlistä joku aika sitten ja nyt on menty tuorepuuropainotteisella aamiaisella jo muutama viikko. Pyöräytän puurot minulle ja Matille valmistumaan edellisenä iltana ja suosikkini noista kahdesta mausta on mustikka-vadelma. Tuorepuuropussin joukkoon olen yleensä laittanut puolikkaan purkin rahkaa (toisen puolikkaan Matille), marjoja tai banaania, kourallisen cashewpähkinöitä, lorauksen omenamehua ja joskus myös kaakaonibsejä, jolloin puuroon saa suklaisen vivahteen. Namskis!

TUMMAT HIUKSET

Muutama täältä kotoa kodinhoitohuoneen kaapista löytyvä hiusväripaketti on kuumotellut minua jo hetken  ja meinasin jo laittaa siskon viime sunnuntaina värjäyspuuhiin. Näinköhän sitä olisi taas aika laittaa hiukset pitkästä aikaa kokonaan tummaksi? Ehkäpä kokeilen…

SISUSTAMINEN

Jostain syystä kevään lähestyessä alkaa minulla olemaan aina hirvittävä vimma sisustaa kotia. Ikean ostoslistassa alkaa olla jo mittaa, pitäisi vain päästä vielä tuohon 15 km päähän Espoon Ikeaan shoppailemaan. Lisäksi hankinnassa kotiin olisi muualta kuin Ikeasta ne pari Artekin tuolia, se eteisen matto jne.

KEVÄTPUKEUTUMINEN

Minulla on ollut tässä jonkunlainen suvantovaihe pukeutumisen suhteen, eikä kevätmuoti tai muutenkaan vaatteet ole erityisemmin viime aikoina kiinnostaneet. Eilen yllätin itseni tutkimasta pitkästä aikaa verkkokauppojen kevättarjontaa ja pukeutumisinnostus tuntuu nostavan taas vähitellen päätään.

MINNI

Minulla on kova ikävä ”Minniä”, eli veljeni tyttöä, jonka olen nähnyt siis viimeksi livenä tyypin omissa ristiäisissä joulukuussa. Onneksi äiti pitää huolta viikottaisista lähes päivittäisistä kuvista ja videoista, joita Whatsapp-keskustelumme on pullollaan. Reilun viikon päästä pääsen Savoon viettämään aikaa tuon kohta jo neljän kuukauden ikäisen täditettävän kanssa. En malta odottaa!

ZADAA

Keräilin taas kasan myytäviä kamoja, jotka pitäisi naputella Zadaa-appiin myyntiin. Jospa sitä viikonloppuna ehtisi tuotteita satsin kuvailemaan! Koodilla MP1894 saat 5€ alennusta ensimmäisestä Zadaa-ostoksesta.

TUKHOLMA

Ensi viikolla Tukholmaan! Viimeksihän Tukholmassa tuli käytyä lokakuussa ja on kyllä kiva päästä pistäytymään kaupunkiin uudestaan näinkin pian.

5+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM