Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIINNOSTAA JUURI NYT – TAMMIKUU

RÖYHELÖT 

Röyhelöasiat vaatetuksessa kiinnostavat erityisesti. Ostin jenkeistä Lane Bryantilta mustan collegemekon hiharöyhelöillä ja ennestään minulla on muutamakin vaatekappale, josta löytyy röyhelöitä. Ah, tulisipa jo kevät ja kaikki ihastuttavat kevätröyhelöt!

KAULUSPAIDAT

Toinen tällä hetkellä pukeutumisessa kiinnostava asia ovat kauluspaidat. Kävin taas eilen illalla läpi vaatehuoneeni sisältöä (muutama kirppiskassi taas koottu valmiiksi myyntiä odottomaan) ja sovittelin useamman minulta löytyvän kauluksellisen paidan. Ostin syksyllä vuosien jälkeen itselleni taas valkoisen kauluspaidan (se on ihana!!), eli kauluspaita-asuja tulette varmasti näkemään kevättä kohti mentäessä.

ÖLJYT KOSMETIIKASSA

Minun iho on parhaillaan niiiiin kuiva! Se ei selkeästikään tykännyt yhtään siirtymisestä Floridan paikoitellen jopa trooppisesta ilmastosta tänne pakkaseen ja olen joutunut lutraamaan öljyillä esim. kasvoille nyt jo useamman viikon ajan. En ole itse asiassa voinut käyttää muutamaan päivään edes vihkisormuksiani, kun nimettömästä on iho aivan vereslihalla tästä kuivasta ilmastosta. Ei kiva ollenkaan!

MAROKKO

Peppi houkuttelee minua lähtemään keväämmällä hänen kanssaan Marokkoon lähettelemällä mm. videoita Marokosta sekä kuvakaappauksia lentoaikatauluista ja hinnoista whatsappiin. Kieltämättä tuntuu, että Marokko on tällä hetkellä (ja hetken jo ollut) erityisen pinnalla ja joka tuutista puskee Marokkoa. Laitetaan vakavasti harkintaan!

VENYTTELY

Paluu tietokoneen ääreen on jumauttanut ainakin meikäläisen hartiat taas vaihteeksi oikein urakalla ja Mattikin valitteli jumissa olevista niskoista johtuvaa pääkipua. Venyttelyä onkin tullut harrastettu mm. saunan pehmeässä lämmössä, mutta täytyisi silti muistaa venytellä vieläkin enemmän. Pitäisiköhän taas aktivoida Yogaiajäsenyys hetken tauon jälkeen?

SHEET MASKIT

Tuntuu, että jo tovin pinnalla olleet kangasnaamiot ovat vihdoin lyöneet läpi oikein kunnolla myös täällä Suomessa. Olenkin kaivanut kuivuuspäissäni (ihan kirjaimellisesti) esille jemmoistani ne kaikista kosteuttavimmat naamiot ja kangasmaskeja kuluu tällä hetkellä itselläni ihan ennätystahtia.

SIROT KORUT 

Hankin vuosi sitten Lontoosta Urban Outfittersilta sirot sydänkorvikset, joita käytin melkein koko vuoden ja sirot korut puhuttelevat minua edelleen. Sainkin Matilta hääpäivälahjaksi toivomani Sophie by Sophien simppelit kultaiset sydämet ja veikkaanpa, että näistä tulee vähintäänkin yhtä käytetyt kuin noista toisista nuolellisista sydämistä.

KUUMA KAAKAO

Ostettiin jenkeistä jouluksi kaikenlaisia herkkuja, mm. Starbucksin Salted Caramel-kaakaojauhetta, minivaahtokarkkeja, piparminttutikkuja jne. Kuumaa kaakaota on tullut nautittua joulun jälkeen edelleen näin tammikuussakin. Kupillinen kuumaa kaakaota on muuten aika ihana arki-illan hemmottelu pakkasessa suoritetun koiralenkin jälkeen.

MUHKEAT PIPOT 

Taistelin pari vuotta Samujin supermuhkeaa Chunky Beanieta vastaan oikein menestyksekkäästi, mutta nyt sitten sorruin kun vastaan tuli käytettynä pipon persikkainen versio. En vaan voinut yksinkertaisesti enää vastustaa ja oli pakko klikata tuo kaunokainen ostoskoriin!

 

9+

2 Comment

 1. Hei ihana Mimmi!
  Täällä toinen samankokoinen ja vähän saman tyylinen matkaamassa Floridaan pian! Oon monia juttuja ostanut, kun nähnyt ensin sun päällä. 🙂

  Forever21 sieltä löytyy useasta paikasta varmasti, enää New Lookeja? Onko muita ketjuja joita suosittelet? Myös kosmetiikka ym. vinkit kiinnostaa!

  Ja kasvojen kuivumiseen, etenkin raskaana ollessa mulla kuivui ihan korpuksi naama. Lumenen sensitive kosteusnaamio öisin törkeällä annostuksella ja Shiseidon päivävoide tepsi.

  Kiitos kivasta blogista! <3

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Oi, ihanaa! Toivottavasti Floridassa lämpöä piisaa. 🙂 Tosiaan Forever 21:lla kaikissa missä minä kävin oli plussapuoli, se kannattaa kyllä tsekata. New Lookeja ei ole, mutta kannattaa käydä Torridilla (http://www.torrid.com/) ja Lane Bryantilla (https://www.lanebryant.com/), josta löytää aivan parhaat alusvaatteet. Kannattaa myös tsekata netistä Lane Bryantille kuponkeja (esim täältä: https://www.lanebryant.com/content/gift-cheque säästää yleensä loppusummasta reippaasti!). Kosmetiikkapuolelta taas Sephora ja Ulta ovat ehdottomasti käymisen arvoiset. Tsekkaa mm. Tarte ja Too Faced, omat lempparimeikkimerkkini, joita ei saa Suomesta. Niin ja kannattaa käydä myös marketeissa (esim. Target) ja ”apteekeissa” (mm. CVS) kosmetiikkaostoksilla. Parasta! 🙂 Myös outleteista löytää hyvin merkkiliikkeitä ja joistain myös plussaliikkeitä (nämä Simon outletit on hyviä http://www.simon.com/). Mukavaa matkaa! 🙂

   Joo itse en raskaana ole, mutta näköjään iho ei tykkää näistä pakkasista ja kuivasta ilmasta yhtään, buu! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM