Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Kolilla

Mekko – Dress Zizzi (L) // Aurinkolasit – Sunnies Gina Tricot // Leggings F21+ (2XL) // Sneakers Adidas Gazelle Footway (US9,5) // Reppu – Backbag Fjällräven Kånken No. 2 Black

Käytiin kesälomalla Nilsiän mökiltä yhtenä iltana ex tempore reissulla Kolilla. Viimeisimmästä Kolin valloituksesta olikin minulla jo aikaa useampi kymmenen vuotta, joten jo oli aikakin! Näkymät tuolta Ukko-Kolin huipulta olivat kyllä edelleen aivan mahtavat. Olette varmasti samaa mieltä, että Koli maisemineen ansaitsee ihan oman postauksensa! ❤️

Mekko, sneakerit ja reppu blogin kautta saatu.

8+

4 Comment

 1. Maisemapostausta odotellessa (:

  Muistanko muuten ihan väärin, että sulla ja Pepillä oli joskus jossain, tyyliin demi-lehdessä joku vinkkinurkka jossa oli pukeutumisneuvoja ”rumaläskipäivän” varalle? Olis kiva jos tekisit jonkun aiheeseen liittyvän postauksen. Mitä pukea päälle päivänä kun mikään ei tunnu istuvan.. Siis jos noin nätillä naisella kuin sinä sellaisia päiviä edes on (;

  T. Omppu

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kolin maisemiin voitaisiin kyllä palata lähiviikkoina! 🙂

   Joo, meillä oli Miss Mixissä oma palsta ja siellä oli aina vähän kaikenlaista. 🙂 Ja joo, on mullakin niitä rumaläskipäiviä, mutta onneksi aika harvoin. Silloin laitan päälle yleensä jonkun mun luottomekoista (vaikka nekin voi tuntua ahdistavilta). Ennenkaikkea niinä päivinä kannattaa laittaa mukavaa päälle ja jättää ne erikoisemmat kokeilut sitten muille päiville. 🙂

   0
 2. nooratuulia says: Vastaa

  Ihanat maisemat ja kiva asu! 🙂 Näin lieksalaisena Kolin maisemat aina lämmittää sydäntä ☺

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Oi, nuo maisemat on mitä kauneimmat! Minunkin suku on muuten lähtenyt aikoinaan tuolta Paalasmaasta. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM