Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – My favourite dress ATM

Onpa ollut nyt kerrassaan ihastuttavat aurinkopäivät, ainakin täällä Etelä-Suomessa! Lauantaina toteutettiin kotona siivous ja saatiin sisko miehineen iltapäivästä meille grillaamaan. Illasta meille saapui lisää vieraita, nimittäin lapsuudenystäväni perheineen Savosta. Loppu viikonloppu mentiinkin sitten 2- ja 4-vuotiaiden lasten ehdoilla ja piipahdettiin lauantaina illasta vielä leikkipuistossa ja eilinen sunnuntai menikin lähes kokonaan mm. Korkeasaaressa. No kokkailtiin me illasta vielä kotona pellillinen pitsaa ja lapset pistäytyivät jopa uimassakin tuossa meidän lähirannalla. Minä en ole vieläkään talviturkkia heittänyt tämän vuoden osalta, täytynee tehdä se lähiviikkoina mökillä. Tänään vieraat jatkoivat matkaa sitten Muumimaailmaan Naantaliin ja minä jäin Jykän kanssa kotiin ihmettelemään ja hommia tekemään. Matilla on käynnissä viimeinen työviikko ennen lomaa ja itsekin ajattelin lomailla ensi viikosta alkaen ainakin pari viikkoa. Saapa nähdä, kuinka luonnistuu! Ainakin tarkoituksena olisi siirtyä ensi viikolla vähitellen mökkimoodiin ja paeta mökeille höllöttelemään, eli Savo ja Lappajärvi täältä tullaan taas! Jostain olen saanut myös päähäni, että ensi viikon keskivaiheilla lämpenee, joten nyt ne sormet ristiin että päästään nauttimaan niistä helteistä laiturin nokassa!

Kaivelin taas tänään kuvakansioitani ja sieltä löytyi nämä alkukesän asukuvat, jotka postausta nyt kuvittavat. Minulla on itse asiassa useampia asukuvia jemmassa, joita pudottelen tänne blogiin lomani aikana ja tarkoituksena on naputella muitakin postauksia tänne, joten matskua on kyllä luvassa, tosin ajastettuna. Tällä viikolla saa onneksi jo ottaa rennommin ja tuntuu, että sähköpostikin on jo työasioiden osalta hiljentynyt kummasti. Nyt yksi mopsi tuijottelee minua tuossa vieressä siihen malliin, että taitaa olla ruoan ja iltalenkin aika. Taidanpa siis lähteä Jykän kanssa tuonne ulos ilta-auringosta nauttimaan, huomiselle kun on lupailtu taas vaihteeksi vesisadetta. Ah tätä Suomen kesää!

Mekko – Dress Forever 21 + (3XL) // Neule – Cardigan H&M + (3XL) // Leggings F21+ (2XL) // Korvikset – Earrings Uhana Design // Sneakers Adidas Footway 

Kengät blogin kautta saatu.

8+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM