Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Hippu-mekko

PUUH! Säätö blogin siirron osalta jatkuu, vaikka nyt ollaan vihdoin vähitellen kyllä jo voiton puolella. Osoiterakenne on vihdoin korjattu, mutta vanha Bellan osoite ei kuitenkaan edelleenkään ohjaa tänne uuteen blogiin, eli jatketaan sen osalta säätämistä taas maanantaina. Onneksi ei tarvitse selvitä tästä kaikesta itse, vaan apuna on taitava koodari. Ei kyllä ikinä uskoisi mikä homma tämmöisessä blogin siirrossa oikein onkaan! Ei siis palattu eilen vielä blogimuuton osalta asiaan, vaikka niin lupailin, säästelen tuota tekstiä vielä suosiolla myöhemmäksi. Minulta meni muutenkin eilen illan suunnitelmat vähän uusiksi, kun yövieraaksemme YO-juhliin pääkaupunkiseudulle ajelleet vanhempani ja veljeni saapuivatkin meille kaksi tuntia sovitusta etuajassa. Grillailtiin sitten illalla lämpöisessä +7°C kesäsäässä, saunottiin ja juhlistettiin minun ja iskän (ollaan synnytty siis samana päivänä, mutta eri vuonna, heh heh) synttäreitä.

Tänään päivä onkin mennyt minun ja Matin osalta valmistujaisissa ja Matin kummin 60v synttäreillä Hyvinkäällä (jonka vuoksi siis skipattiin minun serkun YO-juhlat Sipoossa, jonne taas vanhempani suunnistivat) ja kun äsken saavuttiin juhlista kotiin, napattiin nämä asukuvat. Minä pukeuduin tänään ekaa kertaa Nansolta saamaani Plus-malliston Hippu-mekkoon, josta minun piti alunperin saada keltainen väri ja jota ehdin jo hehkuttelemaan, mutta joka olikin loppunut varastolta ja sain sen sijasta tämän mustavalkoisen. No ei hullumpi tämäkään. Äiti letitteli minulle vielä kampauksen ja laitoin letteihin koristeeksi nuo New Jerseystä Forever 21:sta hankitut kukkahiuskoristeet. Tykkäsin tästä juhlalookista kovasti, vaikka toki mekko olisi toiminut vielä paremmin paljain säärin, mutta valitettavasti tämän päiväinen lämpötila ei sallinut moista hulluttelua.

Kuvailujen jälkeen Matti lähti veljeni ja isäni kanssa Keilaniemeen avattuun Laguuniin urheilemaan ja kuvailemaan ja me äidin kanssa haettiin reippaina tyttöinä pitsaa ja kebabia tänne kotiin ja höllötellään nyt mahat täynnä ja aivan väsyneinä kaikesta juhlimisesta tässä sohvalla ja ihmetellään ikkunasta räkättirastaan pesänrakennusta meidän terassin räystään alle. Veljeni pudotti jo yhden pesätekeleen päivällä (ja Matti eilen autokatoksesta puolestaan kolme), mutta sitkeitä ovat pirulaiset kun nyt uusi pesä on vähitellen tuossa terdellä jo valmis. Täytynee mennä tiputtamaan taas tuo pesä ja toivoa, että nuo linnut tajuavat vähitellen siirtyä johonkin muualle rakentelupuuhiin. No mutta nyt koirien kanssa iltalenkille, Jykän seurana on nimittäin täällä myös siskoni bichon frise Eikka vanhempieni mukana viikonlopun vietossa.

Erityisesti onnea vielä kaikille teille tänään ylioppineille ja kouluista valmistuneille! 🙂

Mekko – Dress Nanso Plus (48-50) // Sukkikset – Tights Vogue 44-48 // Ballerinat DinSko (41) // Korvikset – Earrings Via Minnet 

Mekko, sukkikset ja korvikset blogin kautta saatu.

8+

2 Comment

 1. Yläosan erikokoiset kuvat vatkaa tekstiosiota ylös ja alas ainakin iPadillä 🙂 Mut finetuning lienee meneillään niin toivottavasti korjaantuu. Meinaa muuten lukeminen olla vähän haasteellista : D

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kiitos! Minulla ei ole iPadia itselläni käytössä, niin en pääse asiaa laitteella testaamaan. 🙂 Korjaillaan korjaillaan!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM