Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pääsiäistä!

Paasiainen 2017 DSC_0502 Paasiainen 2017 DSC_0507 Paasiainen 2017 DSC_0514

Matkataan parhaillaan Savoon muutaman päivän pääsiäisvisiitille. Mikkeli on jo ohitettu ja äsken auto ehdotti pysähtymistä ja ruudulla vilkkui kahvikupin kuva, joten kohta luvassa pikainen kahvitauko Juvan abc:lla. Meillä on liput illan KalPan peliin, joten Niiralan montussa huudetaan game sevenin kunniaksi. Jännittää muuten aika huolella kuinka illan matsissa käy! Ennen peliä olisi tarkoitus pistäytyä vielä syömässä, toivottavasti lempparini Panza on auki…

Eilinen pitkäperjantai meni kotona puuhastellessa. Tein taas tuon Kinder-piirakan, joka on toki mukana peräkontissa. Illasta sitten oltiinkin räppikeikoilla Kaapelitehtaalla ja nähtiin mm. Gettomasa, KCMD Mafia, Loost Koos ja Kemmuru. Oli oikein mukava ilta, vaikka palailtiinkin jo hyvissä ajoin kotiin nukkumaan! Mutta nyt sen kahvitauon aika.

Rentouttavaa pääsiäistä sinne, syökäähän paljon suklaamunia!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM