Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hello Brooklyn!

Brooklyn New York Bushwick Area DSC_0714 Brooklyn New York Bushwick Area DSC_0726 Brooklyn New York Bushwick Area DSC_0731Brooklyn New York Bushwick Area DSC_0784 Brooklyn New York Bushwick Area DSC_0760Brooklyn New York Bushwick Area DSC_0758 Brooklyn New York Bushwick Area DSC_0765

Terveiset täältä Bushwickista Brooklynista! Saavuin tosiaan tänne torstaina edelleen flunssaisena, mutta elossa. Peppi oli lentänyt paikalle jo pari päivää aikaisemmin ja pienten haasteiden jälkeen päädyin lopulta oikeaan Airbnb asuntoonkin. Soittelin jo pätevänä matkalaukkuni kanssa väärän asunnon ovikelloa (Airbnb:ssä oli jostain syystä väärä asunnon numero) ja hetken aikaa jo luulin, että tämä on taas joku Pepin järjestämä ”hauska” jekku, kun oven avannut mies totesi, että ei täällä mitään huonetta teille ole… Torstai-ilta meni käppäillessä täällä Brooklynissa ympäriinsä, käytiin syömässä ja sinnittelin hereillä jopa kymppiin (Suomessa kello oli tuolloin jo aamu 5).

Eilen aamulla heräsin jo kuudelta jäätävään nälkään ja aloin painostamaan frendiä aamiaiselle. Kasin aikaan sain tuijotuksella vihdoin herätettyä ystävän ja ysiltä oltiinkin jo menossa aamiaiselle läheiseen kahvilaan (avocadotoastit nam) ja jatkettiin suoraan metrolla Manhattanille. Pistäydyttiin Time Squaren Sephorassa, Forever 21:lla ja Foot Lockerissa ja junailtiin itsemme takaisin kämpille Brooklyniin. Suurin osa näistä kuvista on tuolta kotiinpaluumatkalta. Tämä alue on aivan ihanaa ja täällä on jo ihan kevät! Sää tosin on hieman epävakaa, mutta ei anneta sen haitata. Illasta käytiin vielä läheisessä sushimestassa susheilla ja hieman epäonnisen keikkalippujenosto-operaation jälkeen päädyttiinkin suosiolla parantelemaan ja viettämään koti-iltaa kämpillä. Nyt ollaankin jo taas valmiina uuteen päivään ja ohjelmassa on ainakin aamiaista lähidinerissa (pannukakut mielessä!) ja Target-reissu. Toivottavasti tämä flunssakin alkaa tästä vähitellen hellittämään ja päästään nauttimaan New Yorkista kunnolla!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM