Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Black Floral Bomber

Taisinpa juuri pitää yhden blogihistoriani pisimmistä tauoista, nimittäin jopa reilun viikon mittaisen! On taas se aika vuodesta, kun käyn kehityskeskusteluja blogista itseni kanssa. Jokavuotiset miten jatkaa, vai jatkaako ollenkaan -kysymykset ovat pyörineet jonkun aikaa jo mielessä. Kyse ei ole siitä, etteikö kirjoitettavaa olisi, sitä kyllä on. Mietin tämänkin ”tauon” aikana joka päivä, paitsi eilen, että kirjoittaisin tänne, mutta en vaan jostain syystä saanut aikaiseksi. Hahmottelin päässäni postauksia ja listasin niitä paperille, mutta tuntui hankalalta tarttua niistä mihinkään aiheeseen. No tää on tätä, joka keväistä ajatusta blogin ”synttäreiden” lähestyessä.

Viime viikonloppuhan me oltiin Savossa ja tänä viikonloppuna ollaan oltu kotona, paitsi perjantaina pistäydyttiin illasta MC Taakibörstan keikalla ja eilinenkin vietettiin Helsingissä siskon ja hänen miehensä luona mm. noutoruokaa tilaten, koirapuistoillen ja Trivial Pursuittia pelaillen (voitin toki). Koirapuistoreissulla pakotin siskon ottamaan nämä asukuvat Keskuspuistossa. Auringossa oli eilen ihanan lämmin ja aivan kevät, mutta kyllä tuolla vielä luntakin löytyy. Eilen ostettiin myös kevään ensimmäiset jäätelöt, tosin syötiin ne vielä ihan sisätiloissa jälkkäriksi.

Otsikoin tämän postauksen ensin Floral Bomber, mutta WordPress ilmoitti, että olen postannut samalla otsikolla ennenkin. Ei sinänsä kyllä yllätä, koska kaapistani löytyy useampi kukkakuosinen bomber-takki, ei tosin enää tuota linkkaamani postauksen ruusukuosista bomberia. Tämän uusimman version sain Zizzin yllätyspaketista ja en löytänyt tätä äkkiseltään ainakaan merkin nettisivuilta, mutta kuosi tässä on sama mitä kukkapaidassa, jonka postasin hiljattain ja sitä on saatavilla myös mustana. Noista hiuksistani sen verran, että värjäämäni kisatukka on muuttunut sinisestä turkoosin kautta vihertäväksi, saapa nähdä lähteekö tuo tuosta enää ollenkaan pois. Taidanpa tästä mennä saunaan hauduttelemaan syväpuhdistavalla shampoolla väriä pois tukastani… Mukavaa uuden viikon alkua kaikille!

Mekko – Dress ASOS (UK24) // Bomber Zizzi (L) // Reppu – Gymbag Adidas // Leggings New Look Inspire (UK22) // Sneakers Adidas (US9,5)

PlusMimmi Zizzi bomber SS2017 DSC_0353PlusMimmi Zizzi bomber SS2017 DSC_0360 PlusMimmi Zizzi bomber SS2017 DSC_0354PlusMimmi Zizzi bomber SS2017 DSC_0362 PlusMimmi Zizzi bomber SS2017 DSC_0356

Bomber-takki blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM