Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pari päivää Lontoossa

Tuli käytyä tällä viikolla Pepin kanssa parin päivän reissulla Lontoossa. Peppi halusi tarjota minulle matkan Lontooseen, kun en halunnut polttareitakaan viettää. Tietokoneet jäivät molemmilta kotiin ja jätin myös järkkärin suosiolla Suomeen. Toisin sanoen ei tullut otettua kuvia kovinkaan montaa, kun hiihdettiin aika napakalla aikataululla kaksi päivää Lontoon katuja ostoskassit viuhuen edestakaisin. Etenkin Oxford Streettiä tuli kierrettyä oikein ajatuksella molempina päivinä ja plussaliikkeistä vierailtiin mm. Simply Be, River Island, Evans, Primark (kokoja UK20 saakka), Forever 21 ja Monsoon (kokoja UK22 saakka). Ostin Lontoosta itselleni kahdet sneakerit, jonkun verran vaatteita ja kosmetiikkapuolelta jo Instassa näkyneen Too Facedin persikkapaletin (niin ihana ja myös ihanan tuoksunen!). Nyt voikin sitten kiristää taas kukkaronnyörejä kiltisti kevättä kohti.

Lontoossa tietysti satoi molempina päivinä, mutta eipä se meidän menoa onneksi haitannut. Lämpötila huiteli kuitenkin päälle kymmenen plussa-asteen, eli ihan kevättakilla sai painella menemään. Shoppailun lisäksi käytiin samalla moikkaamassa Lontoon Hannaa ja illallistamassa porukalla vaihteeksi The Dinerissa. Olen kirjoitellut The Dinerista blogiin jo kolmisen vuotta sitten ja edelleen paikka on mielestäni suosituksen arvoinen. Olipa kyllä aika kiva miniloma pitkästä aikaa Pepin kanssa kahdestaan!Lontoossa Pepin kanssaTämä viikonloppu onkin mennyt kotona puuhastellessa. Saatiin siivottua meidän entinen Nummelan asunto (siihen muuttaa vuokralaiset parhaillaan, jee, eli palosaneeraus on vihdoin valmis). Käytiin tänään myös salilla ja kokkailtiin kotona bataattiranskalaisia ja wingsejä (Siipiweikkojen kastike on niin hyvää!). Lopputunnit ovatkin kuluneet enemmän tai vähemmän sarjoja tuijotellen. Nyt on SKAMinkin kaikki kaudet katsottu ja aloitettiin The Voice of Finlandin seuraaminen. Kärsin jostain syystä parhaillaan jäätävästä väsymyksestä, jonka vuoksi on minulla varattuna verikokeet mm. raudan imeytymisen osalta. Täytynee samalla pyytää testaamaan myös kilppariarvot. Vielä kun jossain vaiheessa selviäisin niihin itse kokeisiin. No jos nyt ensi viikolla!

0

8 Comment

 1. Kiva takki! Mistä mahtaa olla?

  0
  1. DKNY:n plussaa, ostettu reilu vuosi sitten Macy’silta Nycistä. 🙂

   0
 2. Lontoo on ihana <3 Teidän reissu kuulosti tosi kivalta 🙂 Itsekin käytän oxford streetillä yleensä kaksi päivää, jotta kaikki paikat tulee koluttua läpi huolella 😀

  0
  1. Joo eka toiseen suuntaan toista puolta ja sitten takaisin toista 😀 Olishan tuolla pitempäänkin kyllä viihtynyt!

   0
 3. Voi Lontoo on ihana mesta. Itse lähden maaliskuun viimeisellä viikolla sinne.

  0
  1. Oijoi! Sillon siellä on jo (toivottavasti) ihan kevät! <3

   0
 4. Nimetön says: Vastaa

  Moi! Saako tuolta Oxford Streetin Forever 21:sta nyt plussamallistoa?

  0
  1. Saa! Siellä on nykyään ihan hyvän kokoinen plussamallisto. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM