Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Tapaninpäivänä

Totesin Matille maanantaina, kun vedettiin illalla vitamiineja naamariin, että nyt ei saa tulla kipeäksi ja kuinkas ollakaan, eilen illalla kurkkua kivisti ja tänään on päivä mennyt kipeässä olossa pötkötellessä. En ehkä kestä! Oon nimittäin just se tyyppi, joka ei koskaan ole kuumeessa tai on edes tosi harvoin kipeänä, paitsi tietysti just siinä 40 asteen kuumeessa omissa ylioppilasjuhlissa (been there, done that). Näinköhän sama toistuu häiden kanssa. Huomenna pitää suunnata aamusta Helsinkiin ottamaan ripset ja kynnet kuntoon ja olisipa keskellä päivää yksi palaverikin ja perjantaina taas olisi siskon porukan muutto, jonne olin lupautunut päiväksi apuun. Illasta isä ja äiti saapuvatkin lentämällä etelään, eli pitäisi olla heitä vastassa, hakemassa Matin pukua pukuvuokraamosta Helsingistä ja kaikenlaista muuta pientä. Saa nyt nähdä meneekö suunnitelmat perjantainkin osalta uusiksi ja tyydyn parantelemaan oloani kiltisti kotona.

Nämä tapaninpäivän asukuvat oli tarkoitus julkaista jo eilen, mutta yllätys yllätys suunnitelmat menivät eilisen illankin osalta uusiksi ja jouduttiin suhailemaan vielä Ikea-reissun jälkeen Helsinkiin ja takaisin. Tämä viikko taitaa siis olla aikamoista hässäkkää ja muuttuvia aikatauluja täynnä, mutta eiköhän kaikki lopulta järjesty… Saatiin Ikeasta eilen onneksi lähes kaikki mitä lähdettiin hakemaan ja enää pitäisi päästä eroon vanhasta sohvasta. Päivitettiin siis minun työhuoneen sohva levitettävään malliin ja entisestä ei ole vielä ehditty hankkiutumaan eroon.

Mutta asiaan, meinaa ajatukset taas karata olennaisesta, eli tästä asusta ihan muihin aiheisiin. Tämän kuvien mekon hankin siis ASOSilta joulupäissäni silloin Black Fridayn alejen aikaan (taisi maksaa 12£) ja tämä päällä tuli vietettyä tapaninpäivää (tulevassa) anoppilassa. On aivan järjettömän mukava päällä, vaikka hieman vierastankin mekon vartalonmyötäisyyttä. Täytynee vähitellen pakata kolttu odottelemaan ensi joulua, sillä ihan hirveästi tuskin käyttökertoja tälle ennen joulua kertyy.

Mekko – Dress Club L, ASOS (UK24) // Sukkikset – Tights Lindex (XXL) // Boots New Look (UK7)

JouluMimmi DSC_0723JouluMimmi DSC_0741 JouluMimmi DSC_0742 JouluMimmi DSC_0745

0

1 Comment

  1. Maitoviiksi says: Vastaa

    Toivottavasti olet parantunut! Hurjasti tsemppiä huomiseen ja onnea tulevaan avioliittoon! Nauttikaa päivästänne ja toivottavasti olet terveenä huomenna. Onneksi teillä vielä juhlallisuuksia myöhemminkin, jotta ehtisit terveeksi edes niihin.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM