Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

The Lucky Bastard

Ja taas ollaan sunnuntai-illassa ja uuden viikon äärellä! Perjantaina käytiin töiden jälkeen tekemässä isot ruokaostokset Nummelan Citymarketissa, kokkailtiin kotona quesadilloja ja hengailtiin loppuilta tv:n ääressä viikolla katsomatta jääneitä jaksoja kiinni kirien (I love Ruutu+ ja Katsomo!). Eilen puolestaan nukuttiin pitkään ja mentiin aamupäivän brunssin jälkeen salille huhkimaan, saunottiin salin jälkeen ja lähdettiin illaksi Kontulaan kaveripariskunnan tupareihin. Salilla treenatessa päätettiin, että pistäydytään matkalla syömässä ja ensin mietittiin Treffipubia, mutta lopulta paikaksi valikoituikin vasta hetki sitten Itikseen avannut The Lucky Bastard hampurilaisravintola.

Tyrkyllä TLB:n listalla oli burgeri jos toinenkin ja päädyttiin molemmat Matin kanssa testaamaan The Lucky Cheese-burgerit. Matti otti burgerinsa tuplapihvillä, minä höystettynä BBQ-kastikkeella, chilillä ja juustolla maustetuilla ranskalaisilla. Jälkkäriksi tilattiin vielä puoliksi yksi Banoffee Freak Shake. Burgerissa pihvi ja sämpylä olivat aivan todella kuohkeita ja meheviä, mutta itse jäin kaipailemaan vielä jotain säväystä hampurilaiseen ja Mattikin totesi, että hampurilainen olisi kaivannut vielä hieman enemmän makua. Ehkä täytyy lisätä hamppariin ensi kerralla esim. blue cheese-lisätäytteeksi. Banoffee-pirtelö sai tällä kertaa minulta pisteet, pidän tuosta banaanin, kinuskin ja kermavaahdon liitosta aikatavalla (Matin mielestä hampurilaista ja pirtelöä ei voi verrata keskenään :D). Lisäksi nuo puljun pimpatut ranskalaiset kiilasivat BBQ-kastikkeen kanssa tämän reissun makuelämysten kärkeen hampparin ohi.

Kannatti kyllä pistäytyä testaamassa ravintola, on aina kiva löytää päteviä uusia hampurilaispaikkoja ikuisten vanhojen lemppareiden seuraksi. Ruoan lisäksi The Lucky Bastardin miljöö oli todella kiva, loistavasta palvelusta nyt puhumattakaan ja hieman kyllä ihmetytti, ettei tuolla ollut meidän lisäksi kovinkaan montaa asiakasta, vaikka kello oli lauantai-iltana vaille kuusi. Mennään varmasti The Lucky Bastardiin herkuttelemaan uudelleenkin, mikäli Itikseen taas jossain vaiheessa eksytään!

The Lucky Bastard
Itis shopping centre, 2nd floor
Itäkatu 1-7, Helsinki

The Lucky Bastard Helsinki Itis DSC_0563The Lucky Bastard Helsinki Itis DSC_0574 The Lucky Bastard Helsinki Itis DSC_0569 The Lucky Bastard Helsinki Itis DSC_0575 The Lucky Bastard Helsinki Itis DSC_0583Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM