Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mitä uskallan kirjoittaa häistä blogiin?

Meidän vihkimiseen on tasan kaksi kuukautta aikaa. Huh huh! Painiskelen täällä jo ties monettako viikkoa häihin liittyvän kysymyksen kanssa, joka otsikossakin jo komeilee, nimittäin mitä uskallan kirjoittaa häistä blogiin. Tuntuu siltä, että yleinen käsitys on se, että mitä tahansa julkiseen blogiin (tai ylipäätään nettiin) kirjoittaa, sen asian antaa samantien yleisen arvostelun ja riepottelun kohteeksi ja samalla alkaa saada myös niitä ei niin kivoja kommentteja aiheesta. Minun kohdallani tulevat häät ovat asia, jota en halua asettaa millään tavalla kenenkään arvosteltavaksi, haluan tehdä itse omat valintani ja ainoa keneltä kaipaan niille hyväksyntää on sulhanen. Mm. hääpuvustani on paljon kyselty ja sen varmasti tulen täällä näyttämäänkin, mutta silti tuntuu siltä, että en kaipaa muiden mielipiteitä häihin liittyvistä valinnoistani näin henkilökohtaisen asian äärellä. Häistä on toiveissa tehdä juuri ne meidän näköiset juhlat ja moni asia jo vihkimisestä lähtien toteutetaan juuri kuten me halutaan, ei kuten ehkä tulisi tai jonkun muun mielestä kuuluisi.

Matti sanoi yhtenä päivänä, että ei olisi ikinä uskonut, että olen se henkilö, joka hurahtaa häihin, höpöttää häistä päivittäin ja hankkii kotiin mm. häälehden, mutta niinpä vaan olen yllättänyt itsenikin häitä suunnitellessa jo useampaan otteeseen. Hääsuunnittelu imaisee kieltämättä kyllä mukaansa ja täällä ollaan pidetty mm. jo hääsuunnittelusta vapaita päiviä, jolloin koko häistä puhuminen on ollut pannassa. Meillähän ei ole kaasoja eikä bestmaneja, joten tehdään kaikki itse, eli olen elänyt tässä häähumussa jo hetkisen, laittanut tilauksen ja toisenkin ebaysta tulemaan ja todennut, että on hääjärkkäilyissä muuten aikamoinen homma, vaikka yrittääkin järjestää juhlat mahdollisimman rennosti. Olen myös löytänyt itseni herkistymästä jo useampaan kertaan hääjärjestelyjen äärellä mm. ulkomailla majaansa pitävän veljeni ilmoituksesta osallistua hääjuhlaamme tai siitä, kun sain toivomaltamme tutulta papilta viestin, että hän pääseekin vihkimään meitä. Häät tuntuvat olevan kohdallani aika ”arka paikka” ja siksipä tuntuisi luonnottomalta jakaa kaikkea häistä etukäteen täällä blogissa.

Olenkin tullut siihen tulokseen, että esim. hääjuhlapaikkaa en tule täällä etukäteen jakamaan, katsotaan sitä sitten kun juhlat on juhlittu. Häät ovat sen verran henkilökohtainen juttu, että en esimerkiksi osaisi kuvitella, että kaupallistaisin hääni ja toteuttaisin häihin liittyviä asioita systemaattisesti aina puvusta pitopalvelun kautta kukkiin blogiyhteistyössä tai että nimettömästäni löytyisi jatkossa blogiyhteistyössä saatu sormus. Jotenkin se ei tuntuisi tässä yhteydessä luontevalta, vaikka se mahdollista ja varmasti taloudellisesti järkevää olisikin. Kyllä meilläkin tulee olemaan pienimuotoista yhteistyötä häämatkan tiimoilta, jonne suuntaamme heti hääjuhlasta seuraavana päivänä, mutta kaikki muu häihin liittyvä, kuten karkkibuffet, juhlapaikka ja ruoat maksetaan ihan omasta pussista. Onneksi siellä puolen suurin osa on oikein mukavaa ja ymmärtäväistä porukkaa, joten toivottavasti jaksatte odotella myös näiden häihin liittyvien asioiden osalta. Kiitos! ♡

PlusMimmi haat

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM