Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vielä kerran mökille

Onko ok, että painelisi mielellään jo takaisin mökille, vaikka tätä työläisen arkea on takana vasta hädintuskin kokonainen viikko? Jostain syystä minulla taisi jäädä lomalla mökkivaihde pahasti päälle ja haaveissa siintääkin vielä elokuun aikana yksi mökkiviikonloppu. Mikäli kelit ovat suotuisat se taitaa ilokseni loppukuusta jopa toteutua. Tällä kesälomalla tuli mökkeiltyä enemmän kuin koskaan niin Savossa kuin Pohjanmaalla ja silti kaipuu kesämökille jäi minuun ilmeisesti pahasti kytemään.

Mökillä aika jostain syystä tuntuu pysähtyvän ja kiire kaikkoavan. Ylimääräistä aikaa löytyy pelata erä jos toinenkin jatsia, kirjoihin uppoutuu helposti ihan huomaamattaan useaksi tunniksi putkeen ja viltillä köllöttely auringossa on yhtäkkiä maailman parasta tekemistä aamupalan ja lounaan välillä. Grilli ja sauna lämpenevät joka ilta kuin itsestään ja auringonlaskuja ehtii ihailemaan kerrankin oikein ajan kanssa. Mökillä jopa nukuttaakin astetta paremmin ja kun kävelee aamukuudelta kasteesta kosteassa nurmikossa toiseen rakennukseen veskiin ja sen jälkeen takaisin jatkamaan unia, tuntuu elo aika kepeältä. Täytyy olla kiitollinen, että elämässä on mökkejä, joita lainata tähän akuuteimpaan mökkikaipuuseen. Postauksen kuvat ovat Lappajärven kodikkaalta lainamökiltä.

Lappajarven mokilla DSC_0952 Lappajarven mokilla DSC_0968Lappajarven mokilla DSC_0958 Lappajarven mokilla DSC_0977Lappajarven mokilla DSC_0955 Lappajarven mokilla DSC_0980Lappajarven mokilla DSC_1011 Lappajarven mokilla DSC_0985 Lappajarven mokilla DSC_0992 Lappajarven mokilla DSC_0998 Lappajarven mokilla DSC_1006 Lappajarven mokilla DSC_1009

0

0 Comment

  1. Onpa ihanan tunnelmallisia kuvia! 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM