Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kamera ei rakasta

Tänään oli taas se päivä kun koneeni herjasi levytilan loppumisesta ja oli siirrettävä kuva jos toinenkin ulkoiselle kovalevylle ja voi pyhä jysäys mitä aarteita sieltä taas löytyikin. Samalla kun tuli taas selattua tämän vuoden kuvakavalkaadia, tuli kerättyä myös nämä (ainakin omasta mielestäni) aivan parhaat otokset tänne blogiin taas muistutukseksi, aina se kamera ei todellakaan rakasta. Vai mitäs pidätte seuraavista mestariotoksista? LOL!

Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0447Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0048 Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0367 Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0193 Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0343 Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0637 Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0997 Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0489 Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0759 Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0761 Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0735 Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0842Kamera ei rakasta Mimmia DSC_0128

Lisää Kamera ei rakasta-kuvia TÄÄLTÄ.

0

0 Comment

 1. Mikä ja mistä on toi viimeisen kuvan pallomekko? Ihana!

  0
  1. Marimekon! 🙂 Löytyi Juvan Outletista.

   0
 2. Voi kyllä rakastaa! Ihana olet! 🙂

  0
 3. Nämä on kyllä aina yhtä hauskoja postauksia! 😀

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM