Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VOITA LIPUT BLOCKFESTEILLE!

Yhteistyössä Blockfest
Blockfest lippuarvonta

Mikäli Blockfestit 19.-20.8. Tampereella kiinnostavat, klikkaile itsesi kiireenvilkkaa Instagramiini (@plusmimmi) ja osallistu lippukisaan, voit voittaa kahden päivän festariliput sinulle ja ystävällesi! Minä olen tulossa Blockfesteille taas tänäkin vuonna, eli elokuussa Tampereella nähdään! Itse odotan tänä vuonna eniten vanhan kunnon NASin näkemistä pitkästä aikaa.

0

0 Comment

 1. No voi ei!
  Ei ollutkaan arvontaa blogissa, vaan jossain muualla.
  Kun on vain blogien lukija eikä käytä noita muita väyliä ollenkaan,
  jää turhan usein arvontojen ulkopuolelle.

  0
  1. No voihan! Tällä kertaa näin. Jospa sitten toisen kerran blogissa. 🙂 Jotenkin tuntuu, että monen mielestä blogiin on niin paljon työläämpää nykyään jättää kommentti kuin esim. vaikka Instaan, joten osallistujia ei tule sitten niin paljon.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM