Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Marimekon pallomekossa

Olen ehkä ennenkin maininnut, että Juvan ABC on aika paha paikka, koska sieltä löytyy Marimekon Outlet. Viimeksi Savoon mennessä siellä pysähtyessä ostoskoriin päätyi mm. tämä kuvien pallomekko, joka oli vaan aivan pakko saada. Mekko onkin lunastanut luottovaatteen paikan melko pian, on nimittäin päällä aivan älyttömän mukava! Matin ensikommentti tästä taisi olla, että sinullahan on tämä jo limen vihreänä. Niin, Marimekon palloyöpaitoja minulta löytyy useampikin, mutta ei kyllä mekkoja…

Pallomekon kaveriksi puin mökillä Zizziltä saamani armynvihreän takin (saatavana myös mustana). Pidän erityisesti tässä takissa siitä, että sen hihat saa kiinnitettyä ylemmäs ja muutettua näin heti takin ilmettä. Tässä varustuksessa shoppailtiin siis yhtenä päivänä Nilsiässä äitin kanssa. Nilsiän Tokmanni on aina pakollinen vierailukohde kun siellä päin liikkuu.

Takki – Jacket Zizzi (XL) // Mekko – Dress Marimekko (2XL) // Sukkahousut – Tights Zizzi // Laukku – Bag ASOS // Kengät – Shoes Pomar (40)
Zizzi takki DSC_0121 Zizzi takki DSC_0122 Zizzi takki DSC_0130

Takki blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Ihana takki, ohut ja pehmoinen, tilasin mustana kun näin sen sun blogissa. Hinta kirpaisi mutta on se vaan niin hieno!

    0
    1. Hei mahtavaa, että löytyi mieluisa takki. Varmasti myös mustana ihana! Ja todellakin ihan älyttömän pehmoista matskua! ?

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM