Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Hellettä ja raitoja

Viime sunnuntaina lämpötila huiteli hellerajan paremmalla puolella, kuten tänäänkin, joten kerättiin kaveriporukka kasaan ja hurautettiin Pikkalaan jatkamaan juhannusta, eli ajelemaan vesijetillä ja ottamaan aurinkoa rannalle. Päälleni kaipasin jotain lämpimään keliin sopivaa, joten pukeuduin ensimmäistä kertaa tuohon Zizziltä saamaani kultavalkoraitaiseen midimittaiseen mekkoon. Mekko sopi sunnuntaiseen hellepäivään kuin nakutettu ja tykästyin erityisesti sen neulosmateriaaliin, joka kuitenkaan ei osoittautunut helteestä huolimatta onneksi mitenkään tukahduttavan kuumaksi.

Sivuilla mainitaan mekon sopivan hyvin myös kesäjuhliin, mutta itse koen tämän käyvän kaikista parhaiten juuri esim. rantapäivään tai kaupungille, vaikka materiaali hieman paksumpaa ja juhlavampaa onkin. Minusta nimittäin nuo mekon solmittavat olkaimet tekevät tästä heti rennomman oloisen, mutta toki oikeanlaisen jakun kanssa tämä voisi mennä myös rennommissa kesäjuhlissa. Itse pitäydyn kyllä tämän mekon kanssa jatkossakin näissä hellepäivissä, mikäli kunhan näistä päästään taas nauttimaan. Tuonakin sunnuntaina alkoi nimittäin satelemaan vettä ja auringon otto jäi meiltä lyhyeen, mutta tuleehan näitä hellepäiviä onneksi vielä…

Mekko – Dress Zizzi (L) // Sunnies Primark // Flip flops Adidas
Raitamekko Zizzi PlusMimmi DSC_0024Raitamekko Zizzi PlusMimmi DSC_0044 Raitamekko Zizzi PlusMimmi DSC_0027 Raitamekko Zizzi PlusMimmi DSC_0038

Mekko blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM