Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Grey, black & a hint of purple

Aina ei asukuvat mene putkeen, senhän te jo tiesittekin. Välillä taas on arjessa niin kiire, ettei vaan yksinkertaisesti ehdi tarkastamaan onko yhdessäkään kuvassa silmät auki, vai porottaako aurinko suoraan silmään ja tuuleeko toisessa kuvassa niin paljon, että vaatteet karkaa lähes päältä ja näytät siinä samalla sitten yhdeksännellä kuulla raskaana olevalta. No mutta ei välitetä siitä, vaan ollaan kiitollisia, että ylipäätään asukuvia välillä tänne blogiin saan. Nämä kuvat napattiin jokunen viikko takaperin, kun törmättiin Elsan kanssa pressipäivässä ja käveltiin yhdessä Kamppiin. Tämä asu on taas tätä rennohkoa toimistolookkiani, jota suosin viikottain. Siistiä, mutta kuitenkin rennolla twistillä maustettuna. Huomenna menen taas toimistolle ja saumaa voisi olla vaikka asukuville.

Palattiin juuri äsken remppahommista, jonne mentiin heti työpäivän päätyttyä. Nyt alkaakin jännät paikat, kun Leijonat kohtaa Kanadan jääkiekon mm-kisoissa. Nyt jännittää oikeastaan ekan kerran koko kisoissa. Illan ohjelmassa siis Matin kanasalaattia ja jääkiekkoa. Toivottavasti päästään kuulemaan Maamme laulu pelin jälkeen!

T-paita – T-shirt JUNAROSE (M) // Neule – Cardigan Levi’s RED (L) // Hame – Skirt Zizzi (L) // Sukkikset – Tights Zizzi (50) // Sneakers Adidas ZX Flux (US9) // Kassi – Bag Flow Festival
DSC_0751 DSC_0757

T-paita ja hame blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Moikka! Ootko aatellut pitää lähiaikoina jonkinnäköistä blogikirppistä? 🙂

    0
    1. Moikka, meillähän oli Pepin kanssa pihakirppis viikko sitten, mutta ajattelin laittaa More To Love:n Facebookkiin muutamia juttuja myyntiin, kun vaan ehdin ne kuvaamaan. 🙂 https://www.facebook.com/MimmiPeppi/

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM