Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Parasta just nyt x 10!

Parasta just nyt :

Se, että sisko muutti Helsinkiin. On nähty nyt kolmena viikonloppuna putkeen ja vähän jopa harmittaa, ettei nyt viikonloppuna nähdäkään.

NYX-merkin rantautuminen Sokoksiin ympäri Suomen. Olen itsekin kirjoitellut NYXin meikeistä, joissa hinta ja laatu ovat enemmän kuin kohdallaan. Viime viikon torstaina huulissa oli New Yorkista hankkimani sävy Copenhagen.

Uudet pinkit supersöpöt matkalaukut x 2!

Veljeni heinäkuussa juhlittavien häiden asukriisin ratkeaminen jo nyt.

Huomenna starttaava Savon reissu! Edellisestä kerrasta onkin jo aikaa.

MobilePay-appi. En tiennytkään, että sen saa nykyään kaikkien pankkien tileihin. Latasin appin tänään ja äsken sain Pepiltä pyynnön laittaa hänelle 500€, haha! Tämä on kyllä aika näppärä varmasti vaikka kirppismaksamisessakin!

Amerikan unelmavävy-sarja. Seurasin ekaa kautta jo Ylellä ja onhan tämä toinen kausi jopa hulvattomampi… 9/10 jakso pyörii juuri tuossa taustalla.

Pillimehut – rehelliset Trip-mehut, joita on ostettu meille aina lapsivieraita varten, mutta jostain syystä varastot hupenevat aivan itsestään…

Valo! Aivan käsittämätöntä, kuinka tämä valon määrä ainakin meidän porukassa vaikuttaa suoraanverrannollisesti virkeystasoon. Kello on jo yli kahdeksan ja aurinko alkaa vasta laskemaan. Ihanaa!

Paras ja kaunein työkaveri. (…)

Parasta just nyt DSC_0728 Parasta just nyt DSC_0791 Parasta just nyt DSC_0943

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM