Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Bataattia, salia ja House of Cardsia!

ViikonloppuVoihan viikonloppu! Tällä viikolla se tuli onneksi yllättävän nopeasti, mutta meni ohi myös yhtä pikaisesti. Perjantaina töiden jälkeen oli pakko ottaa ihan päiväunet, sen verran sippi olin. Päikkäreiden jälkeen tehtiin Matin kanssa hampurilaisia ja bataattiranskalaisia, saunottiin, katsottiin Voice of Finland ja aloiteltiin juuri Netflixiin ilmestynyt House of Cardsin neljäs kausi. Takaisin nukkumaan paineltiin jo puolen yön aikoihin. Viikonloppu kopioLauantaina Jykä päätti herättää minut jo puoli ysiltä, jonka jälkeen suunnattiin lenkille ja nautiskeltiin kotona aamiaista, kunnes lähdettiin vanhalle asunnolle hieman remontoimaan paikkoja. Tekaistiin siinä sitten tulvakynnys kylppäriin ja kartoitettiin mitä muuta asunnossa tarvitsee tehdä. Mikäli muuten 79-neliöinen juuri remontoitu rivitalokolmio Nummelasta 1.4. alkaen kiinnostaa, tai tiedät jonkun, joka etsii asuntoa, minulle voi laittaa viestiä. Tarkoituksena on siis tehdä pientä remonttia ja laittaa asunto huhtikuun alusta vuokralle. Viikonloppu1Kuten aiemmin tällä viikolla uhosin, palasin vihdoin salille. Mentiin siis suoraan remontointihommista Matin työpaikan salille huhkimaan ja nyt on kyllä ojentajat (opin treenanneeni erityisesti ojentajia) aivan järjettömän kipeänä. Ja yläkroppa noin muutenkin, mutta josko tästä taas pääsisi vähitellen viikottaisen salin makuun… Tuo salihan sijaitsee Nummelassa, joten siinä mielessä se on minulle hieman väärässä suunnassa, mutta enköhän minä sinne jotenkin pääse.Viikonloppu kopio 2Treenin jälkeen kokkailtiin Yes Dear-blogista aikoinaan bongattua kvinoa-kasvis-feta-settiä tsatzikilla. Niin hyvää! Sitä on jemmassa yksi setti myös minulle huomiseksi lounaaksi. Illasta vedettiin myös irtokarkkeja pitkästä aikaa ja muutama jakso taas House of Cardsia… Niin ja tietysti sauna lämpeni koiralenkin päätteeksi. Täällä uudessa kodissa on kyllä tullut saunottua viikottain. Tykätään hulluna tuosta saunasta, tosin sähkölasku ei tykkää tästä saunomistahdista! 😀Viikonloppu kopio 3Tänään sunnuntaina on meillä lakanoidenvaihtopäivä, eli Jykä sai tulla aamulla sänkyyn köllimään. Normaalisti ei päästetä koiraa sänkyyn, mutta lakanoidenvaihtopäivä (kahden viikon välein) on poikkeus. Tehtiin aamulla kotibrunssi, katsottiin taas House of Cardsia ja siivoiltiin ja pestiin pyykkiä kotona. Ehdin myös tänään järkkäämään uusiksi vaatehuoneen ja purkamaan viimeisetkin vaatesäkit kaappeihin. Meidän vaatehuone on aivan täydellinen! Päivällä syötiin täytettyjä patonkeja ja äsken pyöräytin meille vielä bataattikeiton perjantailta yli jääneestä bataatista ja tuli muuten hyvää! Nyt sitten ollaan House of Cardsissa jaksossa 10, joten aikamoista tahtia ollaan neljättä kautta taas katsottu… Tämä oli kyllä oikein kiva viikonloppu. Sai jotain aikaankin, mutta myös levättyä ja ladattua akkuja uutta viikkoa varten.

Sormet ristiin, että ensi viikosta tulee kiva (ja keväinen)! 🙂

0

0 Comment

 1. Rouva Yrjänä says: Vastaa

  Heippa! Reipas puoli vuotta myös uudessa omakotitalossa asuneena suosittelen tarkastamaan keittiön ja kodinhoitohuoneen pesukoneventtiilit jos teillä on niissä ”älykkäät venttiilit” eli elektroniset mallit. Meillä huomattiin tuossa joulun alla, että kumpikin pesukoneventtiili on viallinen ja sen myötä sekä tiskikone että pyykinpesukone alkoivat pestä normaalisti ilman, että venttiiliä tarvitsi erikseen avata. Ja silloinhan asiaan liittyy vesivahingon riski, kun venttiilit ovat koko ajan auki (jos ei niitä nyt halua pitää välttämättä koko ajan päällä). Yksi putkimiehen vierailu, vaihdetut venttiilit ja homma on nyt kunnossa.

  0
  1. Kiitos vinkistä! Meillä se elektrooninen venttiili sulkee itse itsensä, eli joka kerta pitää painasta erikseen päälle. Elikkä ilmeisesti kunnossa. ?

   0
 2. Jee tsempit treeneihin! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM