Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tak Zizzi!

Zizzi-Ambassador
Zizzi Ambassadors 2015

Tämä on viimeinen postaukseni Suomen Zizzi-ambassadorina. Luovutan nyt valtikkani seuraavalle ja jään innolla seuraamaan minkälaisia Zizzi-postauksia seuraajallani on luvassa. Vuosi on ollut kerrassaan huikea ja päällimmäisenä toki mieleen on jäänyt reissu Kööpenhaminaan ja erityisesti Denise Bidotin tapaaminen. Lisäksi muiden ambassadorien kanssa on ollut todella hauska viettää aikaa, joten toivottavasti tavataan tulevaisuudessa vaikka sitten muissa merkeissä. Iso kiitos vielä Zizzille tästä vuodesta ja onneksi merkin vaatteita tullaan täällä blogissa näkemään varmasti jatkossakin. 🙂

Translation: Tak Zizzi, it has been ah-mazing year!

Kuva: René

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM