Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Scarlett&Jo Multi-Coloured Jersey Knot Front Dress

Egyptikuvien perään on jo huudeltukin, joten aloitetaanpa asukuvilla. Asuja tuli kuvattua parikin kun puitteet olivat kieltämättä enemmän kuin kohdallaan. Sain sopivasti ennen reissua Scarlett&Jo:lta postia tämän kuvien solmumekon muodossa. Tiesin heti, että tulen ottamaan mekon mukaan reissuun ja mekolle kertyikin käyttökertoja matkalla useampi. Pidän kovasti mekon kroppaa imartelevasta mallista, tuo ”solmu” toimii meikäläisen vartalolla aivan täydellisesti ja trooppinen kuosi oli tuolla aivan omiaan. Ei ehkä toimisi näille pakkasille tänne Suomen oloihin…

Nämä kuvat ovat meidän resortin pihalta ja tuossa takana näkyy rakennus, josta löytyi meidän huone. Tuolla noita isoja hotellirakennuksia taisi olla ainakin kahdeksan kappaletta ja toki ravintolat ja muut päälle. Tämä mekko päällä ja etenkin polven alle yltävän mitan ja 3/4 hihojen ansioista tuntui, että oli tarpeeksi säädyllinen menemään esim ostoksille tai illalliselle, tuolla kun esim. ravintoloissa oli pukeutumiskoodina smart casual. Yhdistin mekkoon tuona päivänä New Yorkista ostamani aurinkolasit, kesällä Köpiksestä hankkimani COSin nahkasandaalit (parhaat!), Piecesin nahkalaukun ja tietysti tuon todella tyylikkään all inclusive-rannekkeen, jota ilman tuolla resortissa ei ainakaan olisi pärjännyt.

Heti toisena lomapäivänä kävin muuten ottamassa pedikyyrin ja sain jalat edustuskuntoon sandaaleita varten. Olivat taas aikamoisessa kunnossa… Lopulta sain myös käsiini lakat ja käsihoidon vitosen ekstraa maksamalla ja parin tunnin hemmottelut tulivat maksamaan yhteensä 25€! Aivan parasta! Tällä välin Matti nautti vartalohieronnasta toisella puolen hoitolaa. Mikähän siinä muuten on, että lomalla päädyn yleensä aina kirkkaisiin neonväreihin kynsissä, tai tiedänhän minä oikeastaan vastauksen, neonvärit kun sointuvat niin kivasti yhteen päivettyneen ihon kanssa!

Mekko – Dress Scarlett&Jo (UK22) // Laukku – Bag Pieces // Sandals COS (40)
Scarlett and Jo Multi-Coloured Jersey Knot Front Dress PlusMimmi DSC_0687Scarlett and Jo Multi-Coloured Jersey Knot Front Dress PlusMimmi DSC_0715 Scarlett and Jo Multi-Coloured Jersey Knot Front Dress PlusMimmi DSC_0696Scarlett and Jo Multi-Coloured Jersey Knot Front Dress PlusMimmi DSC_0726Scarlett and Jo Multi-Coloured Jersey Knot Front Dress PlusMimmi DSC_0729 Scarlett and Jo Multi-Coloured Jersey Knot Front Dress PlusMimmi DSC_0707 Scarlett and Jo Multi-Coloured Jersey Knot Front Dress PlusMimmi DSC_0724

0

0 Comment

 1. Laura K. says: Vastaa

  On kyllä tosi kaunis ja imarteleva mekko :)!

  0
 2. On kyllä ihanan imarteleva malli mekossa ja kuosikin on aivan ihana! Värit sopii sinulle. Ulkomailla on kyllä aina pakko mennä jalkahoitoon vähintään, suomessa se on aivan liian kallista ja lomalla se on halvemman hintatason takia hyvä aktiviteetti. Se on ihanaa kun joku muu lakkaa kynnet. Oon monesti maanitellut poikaystävää lakkaamaan mun varpaankynnet, jostain kumman syystä sitä ei tunnu kiinnostavan moinen 😀

  0
 3. Minuu ihan nolottaa miten vähän kommentoin mutta nyt on pakko, näytät nimittäin niin kauniilta! Tuo mekko on ihan täydellinen sinulle, sopii niin hyvin päivettyneen ihon kanssa 🙂 Ja noi sandaalit on hankittava kesäksi!

  0
 4. Missymiss says: Vastaa

  Mietin tuon saman mekon tilaamista, mutta on mulle ihan uusi tuttavuus tämä merkki. Onko koot pieniä / reiluja tms, mitä pitäisi huomioida kokoa valittaessa?

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM