Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Koiranpentuterapiaa

Stella DSC_0090 Stella DSC_0095 Stella DSC_0096

Tänään oli aika täydellinen sunnuntai, joka koostui mm. hyvistä yöunista, kotibrunssista, useamman tunnin koiranpentuterapiasta, laskiaispullista, Pepin ja Jukan sohvalla pötköttelystä, Tori.fi:stä vihdoin löytyneestä Artekin ruokapöydästä ja uudesta sarjakoukutuksesta (Koukussa), jota alettiin katsomaan Sallan suosituksesta.

Tuo kuvien täydellisen harmaa pötkö Stella (toiselta nimeltään naskalihammas) on kyllä hetkeen suloisin tyyppi johon olen tutustunut ja kieltämättä koiravauvakuume nosti tuon vierailun jälkeen taas hieman päätään. Stella kipusi noin viiden minuutin tutustumisen jälkeen syliini ja nukahti siihen päivän aikana noin kolme kertaa. Välillä toki haukaten palan esim. neuleesta tai kaksaristani… Tuo pennun tuoksu, karvaton vauvamasu ja ihan vähän myös ne naskalihampaat ovat kyllä helposti parasta minkä parissa voi sunnuntainsa viettää.

0

0 Comment

 1. Voihan vauva! ♥

  0
 2. Voi, että mikä ihanuus sulla on.

  0
  1. Oiskin minun, mutta on PEPIN PENTU! <3

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM