Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Christmas Feeling

Nyt se sitten iski, nimittäin hillitön joulufiilis! Eilinen meni tosiaan pikkujouluissa Matin vanhemmilla, joissa tuli maisteltua tämän joulun ekat tortut (pipareita ja glögejä täällä on kyllä vedetty), latailin viikonloppuna joululevyjä Spotifyyn offline-tilassa (altaalla) kuunneltavaksi, äsken paketoitiin vielä viimeiset paketit ja ajeltiin jakamassa ne ympäri kyliä. Sitten piipahdettiin pikaisesti apteekissa, leväytettiin matkalaukku auki sohvalle (parasta kun Jykä ei ole kotona, muuten se menisi heti sinne nukkumaan) ja alettiin pakkaamaan. Pesukone pyörii ja heittelen joululaulut päässä repeatilla soiden kesäkamoja matkalaukkuun. Huominen enää toimistolla ja sitten mennään! Pakattiin itse asiassa matkalaukkuun ihan ekana mukaan myös yksi rasiallinen konvehteja, haha!

Nämä asukuvat eivät suinkaan ole tältä päivältä, vaan reissulta Savossa viikko sitten, kun vietiin Jykä hoitoon ja käytiin samalla mökillä. Sain tuon Ivana Helsingin Heart of Gold-malliston neuleen itselleni Uudenmaankadun myymälästä pari viikkoa sitten ja verkkokaupasta tuo näyttäisi jo loppuneen. Harmi, koska on tosi kiva päällä. No onneksi sitä New Yorkissakin mukana ollutta mustaa on vielä jäljellä. Jos vietettäisiin joulu Suomessa, olisin ehdottomasti laittanut tämän punaisen aattona päälle, sen verran jouluinen fiilis tästä (ja ylipäätään näistä kuvista) heti tuli.

Jostain syystä muuten uusimman päivityksen jälkeen WordPress syö sikana värejä näistä kuvista, näistäkin kuvista tuon punaisen värin kirkkaus tipahti varmasti puoleen. Yritin eilen latailla eräitä huulipunakuvia kirjastoon, mutta niistä lähti kaikki värit ja sävyt vääristyivät täysin! Argh! Mikähän neuvoksi? Ei huvittaisi alkaa kikkailemaan esim. Flickrin tai muun kuvapalvelimen kautta kuvia tänne blogiin, kun ennen en ole suoraan WordPressiin kuvia ladatessa mitään eroa huomannut. Onko muut WordPressiä käyttävät huomanneet saman?

Ps. Tulipa muuten kova ikävä tuota mustaa nallea, joka kuvissa poseeraa!

Neule – Cardigan Ivana Helsinki (46) // Mekko – Dress JUNAROSE (L) // Sukkikset – Tights Zizzi (50) // Sneakers Adidas ZX Flux (US9)
Heart of Gold Ivana Helsinki sydanneule punainen DSC_0397Heart of Gold Ivana Helsinki sydanneule punainen DSC_0402 Heart of Gold Ivana Helsinki sydanneule punainen DSC_0416 Heart of Gold Ivana Helsinki sydanneule punainen DSC_0426 Heart of Gold Ivana Helsinki sydanneule punainen DSC_0436

Neule blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Hei

    tosi kiva asu sinulla ja hyvää lomaa ja jouluja. Ja Jykä on aina soma pikku pallero. <3

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM