Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Checked

Poolopaitahimostani olen tainnut mainita täällä blogissa jo pariin otteeseen ja tämäkin ohut neule on niin ikään New Yorkin ostoksia ja siitä löytyy poolokaulus. Halusin nimenomaan mustan pooloneuleen ja Lane Bryantilla tärppäsi. Tämä poolo rauhoittaa kummasti esim. kuosillisia hameita, joita minulta löytyy aika monta kappaletta ja lämmittää muutenkin kivasti näin talvisaikaan. Kuvien hame on tosiaan se sama useampaan kertaan nähty viime keväinen Zizzin Wardrobe of Wonders-malliston hame ja kengistä en sano yhtään mitään… No okei, uusimmat jumituskengät ovat näköjään täällä!

Poolo – Turtle Neck Shirt Lane Bryant (US20) // Hame – Skirt Zizzi (L) // Sukkikset – Tights Lane Bryant // Sneakers Adidas ZX Flux
Zizzi Hame Lane Bryant poolo DSC_0193 Zizzi Hame Lane Bryant poolo DSC_0215

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM