Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

10 x MIKSI?

1. Miksi lentokoneissa penkit on aakkostettu ”väärin”? Esim. A ja C ovat vierekkäin.

2. Miksi busseissa on aina niin kamalan väriset ja kuosiset penkit?

3. Miksi kukaan muu ei koskaan lapsena lähtenyt niihin suklaanlähetyskiertokirjeisiin?

4. Miksi Suomen Paratiisihotellin hotelli ei todellakaan ollut mikään paratiisi?

5. Miksi joillain ihmisillä on todella erikoisia tapoja aivastaa?

6. Miksi luettelen aina tili- tai viitenumeron ääneen (usein äänettömästi)?

7. Miksi puhelinta vasemmalla korvalla pitäen on vaikeampi tai oikeastaan aivan mahdotonta puhua?

8. Miksi lapsena ei millään voinut olla syömättä suklaajoulukalenteria etukäteen ja nykyään se ei tuota mitään ongelmaa?

9. Miksi finnin olemassaolon usein jo tietää ennenkuin sen löytää?

10. Miksi monissa maissa ei käytetä pussilakanoita?

0

0 Comment

 1. Toi vika on niin ällöttävä juttu! Oon reissannu Aasiassa nyt 3kk ja tooooodella harvoissa hotelleissa käytetty pussilakanoita! On tosi epähygieenistä käyttää vaan jotain vilttejäkin peittoina joita tuskin aina pestään:D

  0
  1. Jep! Sama homma Jenkeissä ja monissa muissa maissa! Oikeestaan pohjoismaat on kunnolla ainoot joissa on oikeet pussilakanat! ?

   0
   1. Pussilakana on suomalainen keksintö vuodelta keppi ja kirves. Miksi suomalaiset eivät osaa brändäämistä kuten tanskalaiset tai ruotsalaiset vrt. vaatemerkit?

    0
    1. Joo, mä itse asiassa Googletin asiaa ja löysin kans tämän tiedon! Hieno juttu kyllä! ??

     0
 2. Nimetön says: Vastaa

  Lisäksi ulkomaalaisissa pussilakanoissa ärsyttää ns. käsireikien puuttuminen. Suomalaisilla pussilakanoilla sängyn petaaminen on suorastaan lasten leikkiä, kun noiden kanssa pitää suurinpiirtein sukeltaa pussilakanan sisälle. 😀

  0
  1. Jep… Jopa Ikean pussilakanoistahan nämä puuttuu! ?

   0
 3. Muistaakseni tähän bussi istuin asiaan on olemassa todella ällöttävä vastaus.. Laivoissa ja busseissa usein käytetään kamalaa riemunkirjavaa sisustusta muistaakseni siksi, ettei silmä huomaa likaisuutta niin helposti.. eli siihen kuosiin sitten sekoittuu kaikki eritteet kivasti ja matkustajia ei ällötä kun tahrat ei hyppää silmille..

  0
  1. Joo, jotain tämmöstä vähän arvelinkin… 😀

   0
   1. Joo ei kannata liikaa näitä miettiä.. 😀 mun mielestä on niin kuvottavaa että joku on oikeasti mietittinyt että laitetaan oksennuksen väriset istuimet niin ei sitten se oikea oksennus näy :D.. mutta kyllä mua ällöttää tuo pussilakanattomuus myös! Yleensä vielä ne on ihan reikäisiä ja nukkaisia ne huovat.. hrr..

    0
 4. Nimetön says: Vastaa

  6:sen vastaus, on kaiketi se, että ihminen oppii asian paremmin, kun toistaa sen ääneen, 7. minä opettelin lasten kanssa puhumaan kännykkä vasemmalla olalla, lapsi sylissä (vasemmalla kiinni lapsesta) ja tein oikealla samalla jotain, eli on se mahdollista. Ja vikaan venäläinen pussilakana se vasta onkin jotain, siinä on aukko keskellä ja se ei edes ole kovin suuri, erittäin hankala tunkea mitään sisään.

  -hiikka-

  0
 5. Tohon korva-juttuun, joskus luin jostain että vasemmalle korvalla kuunnellaan enemminkin instrumenttejä ja sanattomia ääniä kun taas oikealla kuunnellaan nimenomaan enemmän sanoja. Siis jotain tekemistä aivojen prosessointien kaa tai jotain.

  0
  1. Oho! Toi on kyllä mielenkiintonen tieto, mikäli siis pitää paikkansa. Mulla oikeesti tuntuu vasemmalla korvalla, että niitä sanoja on tosi paljo viakeempi kuunnella! Tai et ne kuuluu jotenkin huonommin. Todella erikoista…

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM