Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Санкт-Петербург

Sisko nappasi minusta nämä asukuvat sateisessa Pietarissa. Olin liikenteessä Hyvinkään Zizzistä hyvällä aleprossalla ostamassani viime kevään W.O.W-malliston käärmekuosisessa(!!) mekossa, jonka ystävällinen myyjä kaivoi minulle takahuoneesta. Koska lämpötila huiteli kahdenkympin paremmalla puolella tarkenin päivän helposti ilman takkia, tosin sadekuurot haittasivat välillä lämmöstä nauttimista ja oli pakko turvautua hupulliseen takkiin.

Ihastuin tosiaan tuohon mekkoon ja sovittelusession jälkeen se oli pakko myös hankkia. Sovitin ensin kokoa XL, mutta se oli minulle ihan liian reilu, lopulta päädyin tähän M-kokoon. Zizzin vaatteissa minulta löytyy kokoja M:stä XL:ään saakka. Kokolappu myöskään plussamallistoissa ei siis aina kerro ”koko totuutta” (heh heh) vaan sovittaminen kannattaa kyllä lähes aina.

Kelpaisihan näitä asukuvia kuvailla Pietarissa useamminkin, puitteet kun kaupungissa ovat enemmän kuin kohdallaan. Vai mitä pidätte esim tuosta Verikirkosta tuolla taustalla?

Mekko – Dress Zizzi (M) // Sukkikset – Tights Zizzi (52-56) // Kassi – Bag Marimekko // Sneakers Nike (US 9,5)
Zizzi Asu PlusMimmi DSC_0525 Zizzi Asu PlusMimmi DSC_0529 Zizzi Asu PlusMimmi DSC_0530

0

0 Comment

  1. Todella hyvin pukee sua toi mekko!

    0
  2. Upea mekko, sopii sulle ihan täydellisesti! 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM