Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Messuperjantai kuvina ja 10+1 kauneustärppiä I love me-messuille!

I love me messut DSC_0006 I love me messut DSC_0009 I love me messut DSC_0010 I love me messut DSC_0012 I love me messut DSC_0017 I love me messut DSC_0019I love me messut DSC_0027 I love me messut DSC_0021 I love me messut DSC_0023 I love me messut DSC_0034 I love me messut DSC_0052 I love me messut DSC_0056 I love me messut DSC_0059I love me messut DSC_0046 I love me messut PlusMimmiI love me messut DSC_0049

Vietin eilisen päivän I love me-messuilla kierrellen. Olin nostanut ennakkoon muutaman kiinnostavan puheenvuoron messuappiin suosikikseni ja onneksi ehdin eilen kuuntelemaan sekä Antti Asplundia, että meidän Violan-blogin Violaa. Muotinäytös jäi eilen kokonaan minulta valitettavasti väliin, sillä olin paikalla messukeskuksella vasta klo 12.00, samalla hetkellä kun näytös jo alkoi. Pari viimeistä tuntia tuli myös myytyä koruja ja meikkejä bloggaajakirppiksellä, kiitos teille kaikille jotka tulitte taas paikalle!

Lisäksi soljuin kaiken ”vapaa-ajan” messukansan mukana pisteeltä toiselle. Messuilla oli eilen välillä kyllä aikamoinen ryysis! Huomenna sitten uudestaan, kun ohjelmassa on stailausta. Tulkaahan kuulemaan ja katsomaan Fashion Loungen lavalle klo 14.00 mitä olemme saaneet MouMou-Iinan kanssa aikaiseksi! 🙂

Koska oma messupäiväni eilen meni pisteeltä toiselle virran mukana vierimiseksi ilman sen suurempaa päämäärää, päätin koota teille muutaman kauneuspisteen, jossa kannattaa ehdottomasti I love me-messuilla piipahtaa.

10 + 1 KAUNEUSTÄRPPIÄ I LOVE ME-MESSUILLE!

1. Maskeerauksen ja bodypaintingin SM-kisat (kilpailualue halli 6, la & su) Kannattaa ehdottomasti vilkaista kuinka homma etenee, aikaisempina vuosina on tuloksena ollut mitä upeampia luomuksia.

2. Schwartzkopf Professionalin Essential Looks-hiusnäytökset joka päivä klo 15 (halli 2)

3. Kosmetologimessujen puoli avautuu tänään lauantaina klo 14 alkaen kaikille. Suosittelen tsekkaamaan esim. suomalaista luonnonkosmetiikkaa edustavan EkoPharman pisteen (7d41). Tägäämällä #ekopharma:n saat itsellesi mukaan herkullisen vadelmavoiteen!

4. Isin ja tyttöjen hiushommat-blogin Matti-isi letittää lettikampauksia messukävijöille tänään 10-18 osastolla 6b111.

5. Avonin osastolla (6e149) saa vaihtaa vanhan ripsarin tasatunnein veloituksetta uuteen ja sunnuntaina paikalla myös kynsilakkabaari!

6. LivBoxin pisteellä (6e148) tarjolla meikkejä ja lettejä koko viikonlopun ajan.

7. Remingtonin tuotteet tänään esittelyssä Mariela Sarkiman voimin (6e111).

8. Biozellin pisteellä (6e111) on hyviä messutarjouksia ja uutuutena tuo värillinen tyvispray! Itse olen tykännyt kovasti Biozellin tuotteista. Suosittelen kokeilemaan esim. syväpuhdistavaa shampoota ja suolasuihketta.

9. Tarjolla on myös erilaisia hoitoja käsi- ja jalkahieronnoista kasvohoitoihin veloituksetta sekä ihan ajanvarauksella messuhintaan. Lisäksi messuilla voit laitattaa ripsiä ja kynsiä useammassa eri paikassa. Kannattaa pitää silmät auki osastolla hoitojen varalta!

10. Myös Beauty Blenderin osastolla (6b111) toteutetaan pikameikkejä pitkin viikonloppua.

+ 1 Varaudu shoppailemaan! Tarjolla on runsaasti tuotteita edullisilla messutarjouksilla varustettuna.

Kivoja messuja teille kaikille! 🙂

I love me-messut, Messukeskus, Helsinki

Lauantai 17.10.2015 klo 10-18
Sunnuntai 18.10.2015 klo 10-18

Ps. Lumoanin osastolla on myös plussamekkoja messuhintaan (65€) ja syksyn uutuudet hintaan 85€!

Pps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

0

0 Comment

  1. […] perjantai-ilta huipentui suoraan I love me-messujen jälkeen Haloo Helsingin keikkaan Hartwall Arenalla. Oltiin saatu kutsu Hartwallin aitioon herkuttelemaan ja […]

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM