Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

I love me-sunnuntai ja 10 tuotesuosikkia messuilta!

Minun I love me-messut huipentuivat eilen kahteen stailaukseen Fashion Loungessa. Stailausta varten olin juoksennellut ympäriinsä messuilla jo perjantaina, mutta tietysti loppumetreillä muutamia muutoksia asuihin vielä tuli ja mm. musta Lumoanin mekko vaihtuikin lennosta vihreään. Minulla ainakin oli eilen hauska päivä Emmin ja Jasminin seurassa, toivottavasti kokemus oli myös naisille ikimuistoinen.

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0160Meikit toteutettiin Zuii Orcanicin pisteellä.

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0162 I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0163Ja hiukset puolestaan Fudgen osastolla ja tuotteilla.

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0182I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0233Oikealla mallini Emmi, jonka ylle valikoitui tuo ihana smaragdin vihreä Lumoanin mekko, Lumin laukku ja KultaJousen ruusukultainen DKNY:n kello. Asun ideana oli, että sen saa helposti muutettua juhlavammaksi asusteita muuttamalla.

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0238Tässä puolestaan Jasmin, jonka ylle halusin tuoda lisää tyttömäisyyttä ja leikkisyyttä hänen muuten melko harmaaseen ja aikuismaiseen pukeutumiseensa. Siksipä päälle valikoitui Ivana Helsingin Muumi-malliston mekko! Jalassa Jasminilla ovat FALKEn sukkahousut, kädessä niin ikään Lumin laukku sekä ranteessa Kalevala Korun kaunis Millefiori-rannekoru ja korvissa Roosa nauha-nappikorvikset. Mekko korosti ihan täydellisesti Jasminin vartaloa ja vaikka nainen vähän ensin Muumi-kuosia arastelikin, oli hän lopulta mekossa aivan kotonaan.

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0266I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0166I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0171I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0175Stailausrupeaman jälkeen suuntasin vielä vähäksi aikaa kiertelemään ja katselemaan messuille, porukkaa oli myös sunnuntaina ihan kiitettävästi ja messukansaa valui vielä neljän aikaan paikalle sankoin joukoin. Ilmeisesti messuhulina jatkui ihan sulkemisaikaan saakka!

Messut olivat tänä vuonna todella monipuoliset ja oli kiva kuulla useammaltakin taholta kuinka I love me-messut vain paranevat vuosi vuodelta. Omat messushoppailuni jäivät tänä vuonna melko vähiin, mutta ennen messuja saamastani VIP-bloggaajien messukassista testiin pääty(i)vät ainakin seuraavat 10 brändiä! Kuulette näistä ehkä lisää myöhemmin ja mikäli joku erityisesti kiinnostaa, kommenttiboksiin voi jättää toiveita.

10 tuotesuosikkiani I love me VIP-bloggaajan messukassista

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0016IsaDoran syyskokoelman meikit. Taisin jo sipaista paletilta luomiväriä blogigaalaan tovi sitten…

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0022Fudgen Colour Lock-shampoo ja hoitsikka. En ole testannut Fudgelta muuta kuin muotoilutuotteita, joten näitä alan testaamaan innolla!

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0028BeautyBlenderin Blotterazzi ja Invisibobblen Roosa nauha-ponnarit (parhaita, löytyy varmaan kymmentä eri väriä jo omasta takaa)…

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0030Yotuelin all in one-hammastahna korkataan nykyisen hammastahnan loputtua.

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0036Ekopharman C-max mustaherukansiemenöljy kasvoille on saanut kehuja, joten täytyy ilmojen kylmetessä testata.

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0040Itselläni ei varsinaista tyvikasvuongelmaa ole, mutta innolla testaan tätä Biozellin sävyttävää tyvisprayta. Toimisikohan samalla tavalla kuin kuivashampoo?

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0042Fudgen Big Hair-hiuskiinnettä, jota olen jo ehtinyt hieman suihkimaan. Tällä saa aidosti tukkaan volyymia!

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0049Batisten kuivashampoo – tosi hyviä ja tässä ilmeisesti kukkainen tuoksu.

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0056Richin CC-shampoo, hoitsikka ja muotoiluvoide(?) on mainittu täällä blogissa ennenkin, joten kiinnostaa kyllä testata mitä näillä saa aikaan!

I love me messut 2015 VIP bloggaaja messukassi PlusMimmi DSC_0064Humble Brush-bambuhammasharja, joita saa esim. Ekolosta.

Messujen osalta taas ensi vuoteen! Kiitos vielä kaikille, jotka tulitte moikkaamaan. Nähdään taas ensi syksynä! 😉

Tuotteet blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Maijaeveliina says: Vastaa

  Itse ostin eilen messuilta tota biozellin tyvisprayta, ja pääs heti tänään testiin. Im in love! Peitti järkyttävän juurikasvun, pysy päässä koko päivän ja toimi juurikin kuivashampoona!

  0
  1. Hyvä kuulla, että toimii! Täytyy kokeilla piakkoin! 🙂

   0
 2. Kiitos upeasta stailauksesta ja mahtavasta kokemuksesta <3

  0
  1. Hei ISO KIITOS itsellesi! <3

   0
 3. Ihanat stailaukset!

  Mä kävin kans Ivanan osastolla ihastelemassa Muumi-mekkoja. Huolisin niistä vaatekaappiini vaikka jokaisen! 😀 <3

  0
  1. Kiitos! Harmittaa vähän, että ”ennen”-kuvat jäivät kaikessa hässäkässä tietysti ottamatta. Nuo Ivanan Muumi-tuotteet on niin hauskoja! Sä saatoit tulla ihan vähän mieleen niistä… 😉

   0
 4. Ihana tuo Ivanan Muumimekko, kävin hiplailemassa niitä itsekin ja pari mekkoa jäi mieleen kummittelemaan. Todella monta samaa messusuosikkia tuli nostettua esille, vaikka upeita juttuhan oli pilvin pimein. Kivaa oli treffata, toivottavasti pian uudelleen ja vähemmän hektisissä merkeissä. 🙂

  0
  1. Eiköhän me pian taas jossain törmäillä! Tuolla ei kyllä ehtinyt erikoisemmin jorisemaan, kun piti jo kiitää paikasta toiseen. 😉 Mutta pääasia, että oli kivat messut!

   0
 5. […] aika palata I love me -messuhumuun vielä kerran ja paljastaa Minun ja Mimmin tekemät tavisstailaukset. Messukirjeessä etsittiin neljää mallia, jotka saisivat meidät […]

  0
 6. […] aika palata I love me -messuhumuun vielä kerran ja paljastaa Minun ja Mimmin tekemät tavisstailaukset. Messukirjeessä etsittiin neljää mallia, jotka saisivat meidät […]

  0
 7. […] helmistä näkyy blogissa myöhemmin syksyn mittaan, mutta maistiaisia voitte jo kurkata Mimmin blogista. Suuren lahjuskassin vuoksi varsinaisia ostoksia ei päässyt kertymään mitenkään erityisen […]

  0
 8. […] helmistä näkyy blogissa myöhemmin syksyn mittaan, mutta maistiaisia voitte jo kurkata Mimmin blogista. Suuren lahjuskassin vuoksi varsinaisia ostoksia ei päässyt kertymään mitenkään erityisen […]

  0
 9. Toi Fudgen hiuskiinne on NIIN parasta 😉

  0
  1. Niin on! Sillä saa totisesti tuuheutta kuontaloon! 🙂

   0
 10. […] Nyt pakkasilla jopa harvemmin. Täytynee kaivaa muuten jemmoistani jo täälläkin mainitsemani EkoPharman mustaherukkaöljy yöpöydälle yötä vasten kasvoille levitettäväksi, sen verran pakkasen kuivattamaksi ihoni on […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM