Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Frozen-kynnet

Aika monessa blogissa on todettu viime päivinä, että syksy on painanut aika rankasti päälle ja nyt ei jaksa. Sama meininki on ollut kieltämättä täälläkin. Kuvia ei ole tuntunut olvan varastossa postauksia varten nimeksikään ja kotiin on palattu töistä vasta illan jo pimettyä. Hienoja juttuja on etenkin blogirintamalla pian luvassa, mutta myös vähän vakavampiakin asioita on henkilökohtaisen elämän puolella lähipäivinä tapahtunut ja mieli on niiden myötä myös järkkynyt.

Kun mieli on maassa, mistäpä muusta sitä täällä blogin puolella tulisikaan kolmen postauksettoman päivän jälkeen kirjoittelemaan, kuin Frozen-kynsistä, jotka toteutin eilen illalla tänään aamupäivästä juhlittuja 3v synttäreitä silmällä pitäen. Sankarille vietiin kuvissa näkyvien Frozen-saippuakuplien lisäksi lahjaksi ehkä hienoin yksisarviskeppihevonen, johon olen koskaan törmännyt!

CND Vinylux kynsilakka Frozen kynnet DSC_0355 CND Vinylux kynsilakka Frozen kynnet DSC_0360

Frozen-kynnet toteutin CND:n Vinylux Weekly Polish-lakalla (Glacial Mist), joka on kuvauksensakin mukaan kimmeltävän jäänsininen ja josta mieleen tuli heti mikäpä muu kuin Frozen-leffa. Katsottiin tuo pätkä itse asiassa viime vuonna matkalla jouluksi New Yorkiin ja tajusin juuri, että kahden viikon päästä ollaan jo äitin kanssa lentokoneessa ja pian perillä NYCissä! 🙂

Nyt takaisin Viaplayn Transparent-sarjan pariin. Kahden jakson perusteella uskallan jo suositella. Rentouttavaa viikonloppua sinne!

Kynsilakka blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Tulipa ihanan jäiset kynnet.
    Tsemppiä elämän koitoksiin!

    0
  2. Tsemppiä elämän koitoksiin ja murheista päästään aina uuteen nousuun. Mulla on ollut tänä vuonna todella hankalaa ja kamalia asioita tapahtunut ja välillä tekisi mieli vain itkeä omaa surkeuttaa sohvannurkassa ja syödä irtokarkkeja. Mutta elämä voittaa ja entistä vahvempana edetään.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM