Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Täsmävinkit Pietariin!

Eilen illalla varmistui yksi superkiva juttu, nimittäin saan tällä viikolla kokonaan uuden maan repertuaariini, sillä lähden siskoni kanssa torstai-iltana extempore reissulle Pietariin! Meidän matka on ihan perinteinen ”päivä Pietarissa” risteily, joten molemmat suunnat matkataan ja yövytään St. Peters Linen laivalla ja perjantai pyöritään maissa.

Tuolla Pietarin päässä on aikaa ihan ruhtinaallisesti, joten tekemään päivän aikana ehtisi varmasti vaikka mitä, jos siis tietäisi mitä tehdä. Nyt olisinkin vinkkejä vailla, missä kannattaa shoppailla, entäpä syödä? Tämä on siis eka kerta meille molemmille Pietarissa tai ylipäätään Venäjällä, joten ihan jopa jännittää! Koska valmistautuminen jää melko vähiin kiireisen työtahdin ja pikaisen lähdön takia, kaikki vinkit Pietariin ovat enemmän kuin tervetulleita!

Ps. Näin jo unta, että kuvasin Snapchatiin videota hevosista Pietarissa, kunnes tajusin, että tämän lataaminen puhelimella nettiin maksaa varmasti maltaita ja aloin panikoimaan asiaa…

St-Peter-Line_verikirkko
Kuva St. Peters Line

0

0 Comment

 1. Uuu mahtavaa!! Odotan jo innolla sun tulevia postauksia, sillä samankaltainen reissu on itselläkin ollut ajatuksissa jo pitkään! 🙂

  0
 2. Jokiristeilyllä saa aika hyvän kuvan kaupungista ja on ruuhkattomampi kun bussilla ruuhkan seassa meno.. shoppailemaan Galeria kauppakeskukseen(engl. nettisivut). Riv Goshissa kannattaa käydä kosmetiikkaa ostamassa (googleta logo valmiiksi ni tunnistat liikkeen ;), on myös Galeriassa). Hmm bisnes luncheja saa monesta paikasta edullisesti ja monta ruokalajia. Blinejä kannattaa syödä Teremokissa(esim Galeriassa) ja pelmenejäkin kannattaisi ehtiä syömään jossain 😉 ei kannata myöskään unohtaa metroajelua! Halpaa ja löytyy huikean hienoja metroasemia!!
  tuommoset tuli äkkiseltään mieleen, oon asunut ennen jonkin aikaa Pietarissa. Kivaa reissua! 🙂

  0
 3. Varautukaa varaamaan aikaa rajatarkastuksiin, niissä nimittäin kestääää… Käytiin 2013 syksyllä Pietarissa ja ostoskatu Novski Prospekt jäi mieleeni. Halpaa siellä ei missään nimessä ole. Pietari yllätti kauneudellaan, kivoja kanaaleja ja puistoja

  0
 4. No Verikirkko on tietenkin yksi nähtävyys, jota ette voi missata. Sitten Novski Prospektiltakin taisi löytyä kivoja lettubaareja, mistä sai kaikenlaista herkkua edullisesti. Tsekkaisin myös kosmetiikkaosastot, joilla oli ”eko”tuotteita, joiden ekosta en ole niin varma mutta tehokkaita pikkunaamioita ja käsirasvoja kummiskin. Niiden hinta oli jotain 70 senttiä.

  Laivan ruualta en ehkä odottaisi paljoakaan, tosin mulla on useampi vuosi aikaa tuosta reissusta joten homma on voinut muuttua paljon. Ja osta paikallisia lehtiä!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM