Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Sunday Mood

Eilinen sunnuntaifiilis oli kyllä enemmän kuin kohdillaan. Nukuttiin pitkään, tuijotettiin sarjaa, käytiin pitkän kaavan mukaan kaupassa, kokkailtiin kanasalaattia ja mentiin juhlistamaan Matin äidin synttäreitä kahville ja kakulle. Jälkimmäistä varten pukeuduin Lumoanin viininpunaiseen Aura-mekkoon, jota en ollut käyttänyt vielä tähän mennessä kertaakaan. Yhtä mukavahan se on päällä, kuin sama mekko mustana, jossa asuin taas viime viikon, oli nimittäin päällä varmaan ainakin kolmena päivänä.

Hyvää sunnuntaifiilistä vauhditti omalta osaltaan Pietarin reissu, jossa vietettiin siskon kanssa perjantai ja josta palailin kotiin lauantaina päivällä. Palaan kyllä reissukuviin, kunhan ehdin käymään ne läpi. Tällä viikolla on tiedossa aikamoista härdelliä työrintamalla ja olisihan tuota perjantaina eräs blogigaalakin juhlittavana. Saapa siis nähdä, koska saatte maistaa palasen Pietaria. Pakko kyllä todeta, että tykästyin kaupunkiin kovasti ja voin suositella reissua Pietariin oikein lämpimästi.

Mekko – Dress Lumoan Aura (52) // Sukkikset – Tights Zizzi (52-56) // Kengät – Shoes TOMS (40,5)
Lumoan Aura mekko plus koko 54 DSC_0594Lumoan Aura mekko plus koko 54 DSC_0604 Lumoan Aura mekko plus koko 54 DSC_0611

Mekko blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM