Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#LFBEAUTYBOX

Beauty Box June Look Fantastic LFBEAUTYBOX Beauty Box Look Fantastic LFBEAUTYBOX DSC_0009 Beauty Box June Look Fantastic LFBEAUTYBOX Beauty Box Look Fantastic LFBEAUTYBOX DSC_0010 Beauty Box June Look Fantastic LFBEAUTYBOX Beauty Box Look Fantastic LFBEAUTYBOX DSC_0072Beauty Box JulyBeauty Box August 2015

Muistattekos kun kerroin Matin tilanneen minulle toukokuun lopussa synttärilahjaksi Lookfantasticin Beauty Boxin? No nyt tuo kolmen kuukauden tilaus loppui ja nuo kolme kauneuslaatikkoa ovat yksi kerrallaan kerran kuussa kolahtaneet postilaatikkoon. Olin kyllä tilaukseen (eli lahjaan) erittäin tyytyväinen. Bokseista paljastui merkkejä, joita ei Suomesta edes saa ja ehdin kolmen kuukauden aikana ihastua useampaankin tuotteeseen. Useampi tuote kyllä odottelee vielä testausta ja pääsee varmasti käyttöön vähitellen.

Ekan (kesäkuun) boksin suosikiksi nousi ehdottomasti hiuksiin suihkutettava Label.M:n Blow Out Spray (kulki mukana kesän reissuilla), heinäkuun boksissa minut hurmasi Trilogyn monitoimivoide ja elokuun boksissa puolestaan kasvoille suihkittava unkarilainen kasvovesi (joka on ihanan virkistävä). Kaipaamaan jäin ehdottomasti enemmän meikkejä, joita ekasta boksista ei löytynyt yhtäkään, toisesta ainoastaan huultenrajauskynä (joka odottelee vielä syksyä) ja kolmannesta ripsari ja luomiväri. Tuo meikkien vähäisyys näissä kauneuslaatikoissa taitaa olla aika yleinen ”ongelma”, en tosin tiedä mistä se johtuu. Nyt tässä sitten pähkäilen, että jatkanko tilausta, vai pidänkö kuukauden pari taukoa ja katson uudelleen myöhemmin syksyllä josko laittaisin tilauksen menemään. Vai toivoisikohan boksitilauksen taas joululahjaksi?

Suosittelen Look Fantasticin boksia sinulle, joka haluat tutustua vähän erikoisempiin merkkeihin, kokeilla uusia tuntemattomampia tuotteita ja haluat ehkä vaihtelua kotimaasta saataviin kauneusbokseihin.

Postaus sisältää mainoslinkin.

0

0 Comment

  1. Aah, Blow Out Spray tuoksuu niin ihanalta!!

    0
  2. Kummasta olet tykännyt enemmän, tästä vai LivBoxista vai jostain muusta? Minun tulee kovin harvoin kokeiltua mitään uutta kosmetiikkaa, ja olenkin miettinyt josko tilaisin jonkun boxin kokeiluun, jos saisin sillä tavoin vähän testailtua mistä tykkään.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM