Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 27) – Caudalíe Beauty Elixir kasvosuihke

Pitkästä aikaa taas perjantaipulloa ja tämäkin on taas Tanskan tuliaisia minulta minulle. 😉

Saatiin eräästä pressipäivästä toimistolle testiin tämä Caudalíen kasvosuihke isossa koossa ja kun Köpiksen Sephorassa törmäsin tähän 30ml minikokoon, oli se ihan pakko kotiuttaa, vaikkakin jouduinkin jättämään käsäreistä hiuslakan Tanskaan, jotta sain tilaa litran pussiin tälle. Mutta kyllä kannatti, tämä tuote on nimittäin aivan huippu!

Kyseessä on siis yrttinen kasvosuihke, jossa on aluksi tosi vahva tuoksu. Monet meikkaajat (ja julkkiksista mm. Victoria Beckham) vannovat tämän nimeen. Suihke lupaa virkistää, kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Minusta tämä toimii parhaiten juuri erityisesti virkistävänä tujauksena meikin päälle kesken päivän. Suihke sisältää eteerisinä öljyinä mm. appelsiininkukkaa, rosmariinia ja minttua ja sen ainesosat ovat 100% luonnosta saatavia. Itse olen tosi huono käyttämään kasvovesiä, mutta tätä suihkin oikein mielelläni. Ainoa miinus tuotteessa on sen korkeahko hinta, mutta onneksi suihke on tosi riittoisaa ja ehdottomasti joka euron arvoinen sijoitus!

☺☺☺☺☺

Gaudalie kasvosuihke

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa & Bloglovin’issa! ♡

0

0 Comment

  1. ihan huippu! omatkin pikkupullot vihdoin tuli kotiin!

    0
    1. Jeee! Tää on niin paras! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM