Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Riga

Vaikkei tuolla meidän roadtripillä helteet erityisemmin hellineetkään, saimme silti nauttia yli parinkymmenen lämpösteista ja myös pukeutuminen oli sen mukaista. Tepastelin siis tuttuun tyyliin menemään maksimekoissa ja muissa jokakesäisissä varusteissa. Tämä harmaa maksimekko tuli tilattua keväällä F21+:lta ja siinä olen viihtynyt lähes koko kesän. Mekko on tarpeeksi pitkä ja helmojen alle sujahtaa tietysti Piruetin pyöräilyhousut edellisten kesien tyyliin. Pyöräilyhousut ovat siis edelleenkin aseeni kivuliaita hiertymiä vastaan. Nämä asukuvat on muuten napattu Riiassa siellä mainitsemallani ulkotorilla ja taisinpa parin otoksen jälkeen saada innokkaasta Riikalaisesta miehestä seuraa kuvaan, heh…

Ajeltiin eilen muuten Savosta takaisin tänne Nummelaan ja täällä ollaan ihmetelty maailman menoa Jykän kanssa koko päivä. Outoa, kuinka tähän Jykättömyyteen ehti jo tottua ja nyt ei taas meinaa muistaa tuon karvakamun olemassaoloa millään! Ei sillä, oli äitikin heräillyt tänä aamuna mökillä monta kertaa ihmettelemään, miksei Jykä ole vieläkään herännyt ja tassutellut makkarin ovelle häntä herättämään… Rentoa perjantaita tyypit!

Mekko – Dress Forever 21+ (3XL) // Aurinkolasit – Sunnies Monki // Neule – Cardigan Primark (UK20) // Laukku – Bag Marimekko // Kengät – Shoes TOMS (40,5)
Asukuvat Riika DSC_1065 Asukuvat Riika DSC_1066 Asukuvat Riika DSC_1069 Asukuvat Riika DSC_1075

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa! ♡

0

0 Comment

  1. Noihin hiertymien estoon suosittelen myös kokeilemaan bambusta tehtyjä lahkeellisia alushousuja/shortseja. Aivan ihanat päällä.. 🙂

    0
    1. Näistä olen kuullut myös hyvää, mutta en ole vielä itse kokeillut tai edes törmännyt moisiin. 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM