Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – When the going gets tough, the tough go shopping!

Hyvää huomenta täältä sateisesta Helsingistä. Köröttelin äsken bussilla toimistolle ja nyt odottelen työkamuja saapuvaksi, jotta saadaan päivä käyntiin. Enää tämä ja huominen työpäivä ja sitten mulla alkaa LOMA! Minun lomasuunnitelmat elävät näköjään edelleen ja eilen sähköpostiin kilahti lentoliput Köpikseen. Suuntaan siis heti perjantaina pressimatkalle Kööpenhaminaan ja palaan sieltä sunnuntaina jatkaen suoraan lentäen Kuopioon. Peukut pystyyn, että Köpiksessä olisi vähän kivemmat kelit, tosin vilkaisin juuri säätiedotetta ja ei hyvältä näytä sielläkään. No jos sitten Kuopiossa ensi viikolla pääsisi vaikka parina päivänä nauttimaan auringosta, pötköttely laiturin nokassa tulisi enemmän kuin tarpeeseen…

Tämä asu on taas arkistojen aarteita ja sen ikuisti Pauliina muistaakseni jo ekalla työharjoitteluviikollaan kesäkuun alussa. Ostin tuon Zizzin ruusukimonon toukokuussa Jumbosta ja se on aivan lemppari, taidan pakata sen mukaan reissuillenikin. Pitäisi taas saada kuvattua asuja tänne blogiinkin, mutta eilenkin alkoi satamaan tietysti kaatamalla, kun olisi ollut aikaa lähteä kuvailemaan. No, jos lomalla sitten…

Kimono Zizzi (M) // Mekko – Dress JUNAROSE (L) // Leggings Piruetti (L) // Slip Ons VANS (US9,5) // Kassi – Bag Object
Ruusukimono Zizzi DSC_0004 Ruusukimono Zizzi DSC_0038 Ruusukimono Zizzi DSC_0045

Translation: Black dress + kimono = so my style! 😉

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. IHANAN ruusuinen kimono!! <3__<3

    0
    1. Kiitos! Ja ihanan ruusuiset kuvitelmat mulla myös kesäloman säistä! 😉

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM