Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Stripes and Red

Okei, nyt se sitten tapahtuu, nimittäin meikäläisen läppäri on alkanut temppuilemaan oikein kunnolla. Minulta löytyy käytöstä siis kaksi ja puoli vuotta vanha MacBook Air ja viimeisen kuukauden aikana se ei löydä työpöydän kansioista esim. kuvia (vaikka ne todellakin ovat siellä) ja tiedostojen siirtäminen paikasta toiseen kestää ja kestää. Muutenkin kone käy jotenkin tosi hitaalla ja hermoja koetellaan. Äsken yritin mm. saada tätä konetta nettiin puolen tunnin ajan. Vihaan temppuilevia koneita yli kaiken (ja temppuilevaa nettiä!) ja tälle on pian tehtävä jotain. Onneksi mulla on Verkkokaupan kolmen vuoden takuuta jäljellä vielä puolisen vuotta, mutta missä ihmeen välissä saan vietyä koneen huoltoon?

Kävin oikeasti ihastelemassa jo niitä uusia kultaisia Macbookkeja, mutta ainakaan vielä en sellaiseen viiti sijoittaa, sillä siitä puuttuu esim. bloggaamisessa aika olennainen muistikortinlukija, eikä sitä saa ostettua siihen ymärtääkseni edes erillisenä. Ei sillä, löytyyhän tuosta uudesta kamerasta Wifi, mutta tykkään silti tuosta muistikortinlukijan näppäryydestä sen verran, että haluaisin sen seuraavassanikin koneessani olevan. Ja muita merkkejähän en kyllä hyväksy, eli Apple sen olla pitää, joten mitä hittoa mä teen tämän kanssa? Kotoa löytyy onneksi kyllä pöytäkone, mutta tarvitsen kantaa läppäriä mukana päivittäin, joten sekin on minulla välttämätön. Jos sitä lomalla pärjäisi ilman kannettavaa hetken, jotta tämä ehtisi huoltoon. Ja onneksi on varmuuskopiot kaikesta datasta, mikäli tämä päättää kosahtaa vaikka esim. heti. Vaikeeta on, PUUH, onneksi huomenna mökille juhannuksen viettoon! 😉

Farkkutakki – Denim Jacket JUNAROSE (46) // Mekko – Dress Torrid (3) // Laukku – Bag MBMJ // Slip Ons VANS (US9,5)
Junarose farkkutakki Torrid mekko DSC_0148Junarose farkkutakki Torrid mekko DSC_0142Junarose farkkutakki Torrid mekko DSC_0131 Junarose farkkutakki Torrid mekko DSC_0134

Translation: Stripes and red – the perfect combination! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Ostin lähes samanlaisen maximekon yoursclothingilta – love it! Pelkäsin tosin että näyttäisi liikaa yöpaidalta mutta sä kyllä näytät niin makeelta että uskallan ehkä itsekin laittaa mekon huomenna kaupungille 🙂

  0
  1. Jee, kiva että inspiroi! Todellakin laitat. 🙂

   0
 2. Kiva asu ja ymmärrän täysin sun macongelman (voiko mitään muuta edes käyttää 😉 ). Onnea siihen ja kivaa juhannusta!

  0
  1. Kiitos, äh, sanopa muuta! Toivon totisesti, että kone kokisi jonkun ihmeparantumisen…

   Ihanaa juhannusta myös teidän porukalle! 🙂

   0
 3. Toivottavasti saat ratkaistua koneongelmasi jotenkin kätevästi! Oma ongelmani on se, että reilut viisi vuotta vanha Macbookini vaan kestää ja kestää ja samalla ärsyttää, kun nykyinen käyttöjärjestelmä on jo liian vanha monille haluamilleni ohjelmille, esim. photoshopille. Periaatteeni kuitenkin on, että uutta ei saa ostaa niin kauan kun vanha toimii…

  0
  1. SIis sepä tässä on, että mullakin ne aikaisemmat koneet on vaan kestäneet ja kestäneet, tosin nyt on ekaa kertaa kone mukana päivittäin, joten ottaa välillä myös kolhuja enemmän kuin kotona nököttäessä. 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM