Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Pink Party Dress

Zizzi-ambassador

Valmistujaiset, kesähäät ja muut kekkerit ovat taas ihan kulman takana ja usein mekkosesongin lähestyessä sähköpostini alkaa täyttyä juhlamekkokyselyistä. Viime sunnuntaina kuvasinkin teille yhden erittäin potentiaalisen juhla-asun, joka päällä itse varmasti vietän kesällä juhlat jos toisetkin. Koko asu löytyy Zizzistä ja tätä mekkoa on (ainakin ollut) myös mustavalkoisena. Jumbon liikkeeseen ainakin jäi vielä muutama kappale, kun kiikutin omani sovituskopin kautta kotiin.

Tykkään tämän mekon väristä (ei sitä ainaista mustaa!) sekä tuosta kivasti kroppaa imartelevasta mallista, joka laskeutuu aivan ihanasti. Ja mikäli ne allit ahdistaa, kannattaa päälle heittää esim. pitsikimono peittämään, muttei liikaa kuumottamaan. Minä muuten vihaan bolero sanaa ja ylipäätään sitä, että niillä kittanahihoilla piilotellaan käsivarsia. Nämä kimonot ovat huomattavasti enemmän meikäläisen juttu ja pinkin mekon kanssa kuviokin pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Onko juhlamekko kesäksi jo löytynyt? Kuka juhlii omia ylppäreitä tai valmistujaisiaan ensi lauantaina?

Mekko / Dress Zizzi (L) // Kimono Zizzi (L) // Tights (Push up) (52/56) // Sandals Urban Outfitters (40) Zizzi Pink Dress DSC_0425Zizzi Pink Dress DSC_0362 Zizzi Pink Dress DSC_0418 Zizzi Pink Dress DSC_0444

Translation: I love this pink dress from Zizzi and this kimono too. Now I need  just some wedding to celebrate, haha! 🙂

Koko asu blogin kautta saatu. Outfit gifted.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Heidi Kangas says: Vastaa

  Minkä hintainen mekko oli? On muuten todella upea ja sopii sulle tosi hyvin…. =)

  0
  1. Mekolla hintaa 89,95€ 🙂 Kiitos! Tykkään myös kovasti tästä asukokonaisuudesta.

   0
 2. Ah mikä väri!!!

  0
  1. Eikö! Tätä oli myös mustavalkoinen, mut tuo pinkki on kyllä niiiin ihana! <3

   0
 3. Hei saanko kysyä sun kuppikokoa? Ei siis mitenkään härössä mielessä, vaan lähinnä omasta puolestani istuvuuden kannalta.. 😀

  Ja vielä pituuttasi? Kuvissa oleva mekko olisi kyllä upea, mutta epäilen ettei istu mulle yläosasta ja on varmaan 160cm olevalle liian pitkä?
  Meillä kun lähin Zizzi on 120km päässä, niin ei tule usein käytyä sovittamassa, kun muutenkin ahdistus vaatteiden ostosta ja sitten vielä jos kiireessä pitäisi..

  0
  1. Saat kysyä. Kuppikoko on 90D tai 85DD ja pituutta on 170cm, joten tosi pitkäksi tuo mekko kyllä tulee. Oon kuitenkin aika harteikas, joten otin tuon L-koon, vaikka luultavasti se M-koko olisi myös sopinut. Tuossahan on reilusti tilaa rintojen kohdalla ja esim sama koko menee hyvin Hannawears-Hannalle, joka taas on huomattavasti rintava. 🙂 Lähdet joskus ajan kanssa Zizziin sovittelemaan. Siellä saa kyllä asiantuntevaa palvelua ja apua.

   0
 4. Ja hei! Paljonko kimonolla oli hintaa? Olisi upea niin monen mekon kanssa!

  0
  1. Jos en ihan valehtele niin tää tais olla 54,90€ 🙂 Ja tätä oli myös vaalea.

   0
 5. Hei! Mitenkä mun silmään ne Zizzin vaatteet näyttää jotenkin vanhanaikaisilta telttakankailta? 😀 En ole vielä kertaakaan löytänyt Zizziltä mitään ostettavaa, vaikka kurvivaatteita välillä ostankin. No toivottavasti tilanne muttuu kun näkee täällä heidän vaatteita. Mekon kantaja on ylläolevissa kuvissa kaunis, mut mekko näyttää halvalta ja ihan ku jäätelökioskin työpaitaa olis venytetty pituussuunnassa… sorry. 😀

  0
  1. Tarjontaa on kyllä joo monenlaista, mutta minä olen pyrkinyt etsimään niistä aina ne itseäni miellyttävät jutut ja tämä mekko kyllä on tosi kiva ja imarteleva, harmi, että se ei iskenyt sinuun. No josko seuraavat asut sitten? 🙂

   0
 6. Vau, miten upea kokonaisuus! Tuut olemaan katseiden kääntäjä juhlissa joihin menet. 🙂

  Ja edelliselle kommentoijalle; ei näytä mun mielestä halvalta. Ton tyylisiä ja mallisia monet juhlamekot nykyään on.

  0
  1. Kiitos Terhi! 🙂 Ihan punastuin!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM