Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 15) – Tiki Beach Room Perfume

Terkut taas täältä Perjantaipullojen keskeltä! Tällä kertaa oli aivan pakko ottaa tämän viikon perjantaipulloksi löytö Bath&Body Worksista Varsovasta. Kyseessä on minipullo Tiki Beach huonetuoksua, joka tuoksuu vaan aivan järjettömän hyvältä. Tuoksua oli pakko suihkia tietysti jo hotellissa ja hetken päästä pikkusiskoni tuli huoneeseen ja tokaisi että ”minä haluan kanssa tätä hajuvettä!” johon totesin että kyseessä on itseasiassa juuri suihkimani vessanraikastin. Saatiin aika hyvät naurut tästä loppureissulle ja sisko saattoi kuulla kuittia tästä ihan jonkun kerran… 😀

Tiki Beachin tuoksu on hedelmäisen raikas ja veikkaisin että mukana on ainakin ananasta ja kookosta. Tuoksun henki on melko Pina Coladamainen, eli aivan ihana. Hintaakaan tällä ei ollut kuin noin viiden euron luokkaa. Toivottavasti tämä pullo kestää ikuisuuden, suurempaa kun en käsimatkatavaroissa saanut tällä kertaa kotiin kannettua.

☺☺☺☺☺

huonetuoksu

Translation: I love this Tiki Beach room fragrance. I bought it from Warsaw, Bath&Body Works and I hope it lasts forever! 😉

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM