Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 14) – The Body Shop Fuji Green Tea -kuorinta

The Body Shop Fuji Green Tea

Perjantaipullona tänä pitkänä perjantaina The Body Shopin uusi ”maku”, Green Tea-sarjan kuorinta. Olen ennenkin maininnut noista TBS:n kolhiintuvista metallikansista ja tässä tuotteessa on taas sama ongelma. Tässä kuorinnassa on mukana vihreän teen lehtiuutetta sekä hunajaa ja iholla tuote tuntuu aivan ihanan viilentävältä. Pidän myös tämän tuoksusta ihan tosi kovasti, sopivan raikas kevääseen. Tässä on kyllä lähes viiden hymynaaman kuorinta!

☺☺☺☺☺-

Tuote saatu blogin kautta.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Justiinsa olin vailla uutta kuorintavoidetta, tätä täytyy kokeilla! Hyvää pääsiäistä, Marja 🙂

  0
  1. Toivottavasti sinäkin tykkäät tästä! 🙂

   0
 2. […] näihin purkkeihin on tehty eräs merkittävä parannus, nimittäin tuo korkki on muuttunut metallisesta muoviseksi. Ei siis enää niitä ärsyttäviä kolhiutuneita metallisia korkkeja, jee! Virgin Mojito-sarja […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM