Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Ready to Easter

Meikä oli eilen ihan tiputunnelmissa töissä keltaisessa neuleessani. Jotenkin tykkään tuosta Zizzin neuleesta aivan älyttömästi. Sehän on siis puuvillaa, joten ei ole liian kuumakaan ja tulee varmasti käytettyä sitä myös kesällä. Harmittaa, ettei meidän huomisesta Varsovan reissusta taida tulla erityisen lämmin keikka, säätiedotus kun näyttää vähän epävakaista säätä ja lämpötilakin pyörii kymmenen hujakoilla. Viime viikollahan tuolla oli jo tarjolla aurinkoa ja pariakymppiä, joka olisi kuulostanut pikkasen kivemmalta.

Tänään olenkin hengaillut porukoiden ja siskon kanssa puoli päivää, tai itse asiassa värjännyt jo viitisen tuntia siskon ja äidin hiuksia, jei. Nyt äipän väri (neljäs pesu tänään) vielä huuhteluun ja naamio saunaan vaikuttelemaan ja sitten pitäisi varmaan alkaa vähän pakkailemaan huomista reissua varten, aamulla kun pitäisi olla jo viideltä kentällä. Ajattelin myös ajastella muutaman postauksen teille tänne, mikäli joku roikkuu netissä pääsiäispyhinä. 🙂

Neule – Cardigan Zizzi (M) // Mekko – Dress JUNAROSE (L) // Leggings Piruetti (L) // Boots Zalando (41) // Korvikset – Earrings Radka Kordacova
Zizzi neule 3Zizzi neule 2Zizzi neule PlusMimmi Zizzi

Translation: I’m ready to Easter! I love this yellow Zizzi cardigan and these cool earring from Prague! Happy Easter to you all! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Kiva asu ja kuvat! 🙂

    0
    1. Kiitos Lea! Kyllä tuo keltainen vaan on piristävä väri! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM