Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ISADORA TWIST-UP MATT LIPS

Vaikka kiiltopunat tekevät taas kiivaasti tuloaan, olen silti edelleen jumissa mattapunissa. Olin ihastellut näitä IsaDoran Twist-Up Matt huulikyniä jo pariinkin otteeseen, mutta viimeinen niitti oli se, kun Eyeshadow and flame-blogin Ilona esitteli sarjan uutuussävyt blogissaan ja meikän oli kipitettävä välittömästi Sokokselle.

Päätin, että saan ostaa näistä itselleni kaksi sävyä ja koska oransseja huulipunia ei minulla ole kovinkaan montaa päädyin melko heti tähän Orange Pop-sävyyn. Toinen olikin sitten jo haastavampi valinta, mutta Raving Redin kauneus vaan vei muista voiton. Oranssia olen käyttänyt vielä toistaiseksi punaista enemmän (mm. viime perjantaina Wäiskissä ja Lumoan mekkokuvauksissa, nyt niitä plussakokoja muuten saa!), mutta taidan kuitenkin olla jopa hieman enemmän ihastunut Raving Redin sävyyn. Huomista vappujuhlien huulipunavalintaa en ole vielä tehnyt, mutta villi veikkaukseni on, että jompikumpi näistä päätynee huulilleni. Saattaa muuten olla, että pistäydyn hakemassa pari muutakin Twist-Up Matt-sävyä kokoelmiini, sen verran vakuuttunut näiden punien koostumuksesta olen. Suosittelen!

Isa Dora DSC_0418 DSC_0215

Translation: My newest lipstick addiction – IsaDora Twist-Up Matt Lips! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM