Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Feikkitatuointeja eBaysta!

Mulla ei ole yhtään oikeaa tatuointia ja olen siitä oikeastaan tosi tyytyväinen. Tuntuu, että usein se, ettei ole tatuointi on varsinkin joissain piireissä enemmän ihmeellistä, kuin se, että tatuointeja iholta löytyy. Ei sillä, en ole tatskoja vastaan, päinvastoin, monet ovat tosi upeita, mutta voin vaan kuvitella minkälaisia kuvia (esim. Hello Kitty:n) olisin ihooni tatuoinut, jos olisin antautunut jossain vaiheessa taskattavaksi…

Eli näillä feikkitatuoinneilla mennään ja siksipä tilasin ison kasan ihania kuvia eBaysta. Nämä ovat siis mustia, kultaisia ja hopeisia, eivätkä pääse kuvissa todellakaan oikeuksiinsa. Taisivatpa nämä 12 arkkia maksaa yhteensä n. viitisen puntaa ja tulivat perille parissa viikossa. Yleensä säästelen kaikkia tämmösiä (kuin myös kivoja meikkejä) jotain tilaisuutta varten, mutta viikonloppuna pistin elämän risaseksi ja korkkasin yhden arkin ihan vaan testimielessä ja asettelin kultaisen sulan käsivarteeni. Sulasta tuli kyllä tosi kiva ja pari päivää se siinä kesti. Nyt odottelen sitten juhlia, joihin saisin tehtyä koko käsivarren sleeven näillä feikkitatuoinneilla. Voisi olla aika kiva yksityiskohta, varsinkin ruskettuneella iholla.

Nyt muuten parhaillaan telkussa pyörii HBO:lta Game of Thronesin viidennen kauden eka jakso, eli alanpa keskittymään kunnolla siihen. Kivaa iltaa! 🙂

KULTAISET / HOPEISET FEIKKITATSKAT HOT OR NOT?

tatuointi siirtotatuointifeikkitatska hopeinen tatuointi

Translation: I bought these fake tattoos from eBay. Tanned skin and these=perfect combination! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Musta noi on osi kivan näköisiä. En jotenkin itse osaisi koristautua feikkitatskoilla, vaikka (kuten tiedät) olisi teiniaikoina ollut huomattavasti fiksumpaa laittaa vaikkapa alaselkään tuo kuin mikä siellä nyt on 😀

  0
  1. Hehe, joo siis tykkään just noista hopeisista ja kultaisista. Ja ne on ehkä enemmän mulle ”koruja”, ei siis mitään yritän tässä feikata, että mulla on tatuointi-juttuja. 😀

   0
 2. Miten tuolta ebaysta tilataan? Etsin itsekin näitä tatuointeja kesän häihin.. 🙂

  0
  1. Sun pitää sinne luoda tunnus ja Paypal-tili (on hieman haastavaa). Jos joku frendisi on tilannut, niin kannattaa pyytää neuvoa ”kädestä pitäen”, itse en valitettavasti enää muista kuinka tuo Paypal-tili luotiin. 🙂

   0
 3. Ei nyt liity aiheeseen, mutta mistä oot ostanu nuo sun niken roshe runit? Jos oot tilannu jostain ulkomaisesta nettikaupasta niin tuliko tullimaksuja?

  Siistejä nää feikkitatuoinnit, itse en ikinä oikeita tatuointeja halua, mutta ymmärrän kyllä heitä jotka haluavat 🙂

  0
  1. Hmm… Oon ostanu omat Roshe Runini toiset frendiltä, joka oli ne tilannut jostain ja toiset Kickzistä, josta ei tule tulleja, kun on Saksassa. Toinen mistä tilailen sneakereita on Caliroots, joka on Ruotsissa ja sieltäkään ei tule tulleja. EU:n sisältä ei tule tullimaksuja. 🙂

   0
 4. Feikeissä on kyllä se etu, että ei tartte miettiä niin pitkään ja hartaasti kun oikeiden kanssa. Itselläni on kaksi ja nyt viisi vuotta kahden jälkeen kolmas polttaisi jo… Jos vaikka noita siirtokuvia ktselisi ensin ja sitten vasta sitä ”oikeaa” 😉

  0
  1. Joo, tatuointeihin kuulemma jää koukkuun! 🙂 Nää on kyllä kauheen kivoja, etenkin just kultaset ja hopeiset! 🙂

   0
 5. Mäkin oon haaveillut näistä jo kauan! Näyttää niin kivoilta :>

  0
  1. Jep, just kiva ja helppo juttu varsinkin kesäks! 🙂

   0
 6. Nimetön says: Vastaa

  Noloa aikuiselta liimailla lasten leikkitatuointeja voi hohhoijaa kyl on turhaa aikaa käsissä

  0
  1. Ei yhtä noloa, kuin negatiivinen kommentointi anonyymina blogeissa. Peukku sulle!

   Ps. Tän tatskan laitto kestää vähemmän aikaa, kun tuon sun kommentin kirjoittaminen! 😉

   0
 7. Nimetön says: Vastaa

  Jos ei halua netin kautta tilailla, niin noita samaisia tatuointeja saa ihan glitteristä ja muistaakseni gina tricotista 🙂 todella kivoja ovat!

  0
  1. Joo, niin saa! Vähän arvokkaampia olivat kun katoin! 🙂

   0
 8. Hienoja ovat, vois jopa hankkiakin kun oikeasta tatuoinnista haaveilen mutta en ole vielä ottanut… Haaveena on ollut jo moooonta vuotta tatuoida mansikankukkia, mutta valkoinen tatuointiväri muuttuu kudosnesteen vuoksi keltaiseksi… Yhyy…

  0
  1. Joo, varsinkin nuo mustat on kyllä aidon oloisia, hopeisista ja kultaisista ei saa aitoja tatskoja taas tekemälläkään! 😀 Enpä muuten tiennyt tuota! Ehkä ne väritkin kehittyy tulevaisuudessa ja saat ihanan valkoiset mansikankukat iholle.

   0
 9. Oon ostanut näitä kanssa netistä, ihan suomlaiselta yritykseltä: shinetattoo.fi. Heillä ei ole ehkä monipuolisin valikoima, mutta sen minkä tilasin oli upea! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM