Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Synttäriviikonloppu

viikonloppu viikonloppu1 viikonloppu2 viikonloppu3Huh mikä viikonloppu!

Perjantaina minulla oli vapaapäivä, mutta koska koko työviikko on ollut melko HC, niin jouduin hoitamaan vielä muutamia työjuttuja aamupäivästä, samalla pakkasin kamoja kasaan ja hyppäsin 11.30 bussiin ja kohti Helsinkiä ja Pepin synttäreitä. Oltiin ideoitu Ainon kanssa kaikenlaista ja treffattiinkin iltapäivästä porukalla Stockan herkussa ruokaostosten merkeissä. Tätä ennen olin jo mm. käynyt yhdellä showroomilla, puhunut työpuheluita Ruttopuistossa auringossa paistatellen, ostanut uudet arskat Monkista (unohdin aurinkolasit kotiin), vetänyt lounasta Arnoldsilla samalla Peppiä juksaten, että olen edelleen kotona Nummelassa ja pitäisi varmaan kohta alkaa katella bussia kohti Helsinkiä, hehe. Saatiin ostokset hoidettua, hypättiin Überiin ja hurautettiin Vartiokylään yllättämään sankari. Siitä se ilta sitten lähtikin etenemään, ehdittiin jopa laittautumaan kunnolla ja loppupeleissä oli taas hauskimmat kemut hetkeen. Tarjolla oli mm. Akseli Herlevin pyöräyttämät pöperöt, joten menu oli enemmän kuin kohdallaan. Kuvia juhlista vielä myöhemmin, kunhan ensin jaksan siirtää ne koneelle.

Perjantaina jorattiin siis aamuviiteen ja heräiltiin lauantaina jo ysin pintaan siivoilemaan ja laittelemaan brunssia, jonka tarpeet oltiin myös ylläriksi Ainon kanssa ostettu. Voin kertoo, että pekoni ja letut teki kyllä kauppansa ja yhden jälkeen siirryttiinkin Flamingo Spahan pienellä porukalla jatkamaan. Oltiin varattu meille myös hay bath-hoito, joten siellä sitten hikoiltiin viimeisetkin nesteet kehosta ja lilluttiin altaissa (etenkin siellä K20 puolella) useampi tunti. Ei voi kuin suositella! Rentoutuneina päätettiin vielä spontaanisti jatkaa iltaa Amarillossa ruokaillen ja lopulta olin kotona vasta ysin aikaan illalla. Kyllä muuten väsytti!

Tämä sunnuntai onkin sitten mennyt irtokarkkien parissa (Flamingossa oli tarjous 5,90€/kg!) sohvalla ja Voice of Finlandia ja muita ohjelmia tuijotellen. Tuntuu, että kropassa on tällä hetkellä kaikki lihakset ihan kipeenä! Ja edelleen väsyttää jumalattomasti, vaikka viime yönä saikin ihan hyvin nukuttua. Ainut vaan, että Jykä alkoi riehumaan jo kasilta aamulla ja aurinkokin porotti suoraan sänkyyn, joten ihan niin pitkään ei nukuttanut, kun olisin ehkä tarvinnut. No ei auta kun lähtee pimennysverhon ostoon ja jatkaa rentoilua. 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Ihanat ystävät on ehkä parasta mitä elämässä voi olla! Juuri tällaiset yllärit tuo uskoa ihmisyyteen ja rakkauteen – aivan mahtavaa, että Pepillä on noin upeita ystiksiä ja ihanaa kun kaikki suunnitelmat meni nappiin ja juhlat (koko viikonloppu) oli unohtumattomat 🙂

    0
    1. Niin on! 🙂 Nämä oli kyllä tosi onnistuneet kekkerit vaikkeivat ihan täysin yllätyksenä sankarille tulleetkaan. 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM