Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – The first day of spring?

On tultu reilussa viikossa aika pitkälle viime asukuvista jo ihan sulan maan, valoisuuden kuin kuvien laadunkin kanssa. Iso peukku sille! Tänään oli oikeastaan kunnolla eka päivä, kun kaipasi aurinkolaseja nenälle keikkumaan. Kaiken logiikan mukaan kevään 2015 eka päivä siis, eikö? Minun teki koko päivän mieli mennä ulos imemään D-vitamiinia itseeni, mutta työt oli tehtävä ja aurinkoa haistelemaan selvisin vasta äsken. No onneksi aurinkoa taitaa olla luvassa tälle viikolle enemmänkin, kyllä tuolla mollukalla vaan on ihmeellinen vaikutus.

Kuvan asu on siis toinen asu Pink Clovelta, jonka valitsin. Ihastuin merkin sivuilla tähän yhdistelmään, joten sekä housut, että huitula päätyivät ostoskoriin. Nämä paisley-kuosiset housut ovat tosi mukavat (samaa kuosia on tarjolla myös mekko) ja tuo musta pitkä huitula nyt oli vaan pakko saada, tuo heti vähän trendikkyyttä asuun ja pitkät linjat jos mitkä tällä hetkellä viehättää meikäläistä. Menee varmasti kivasti myös kesällä esim shortsien kaverina.

Nyt masu kurnii siihen malliin, että täytyy hurauttaa kauppaan tekemään ruokaostoksia. Tänään meidän ruokalistalla on maalaissalaattia, johon ollaan viime aikoina ihastuttu. Olen myös löytänyt tosi hyvän ranskalaisen salaattikastikkeen ohjeen, joten sen pyöräytän vielä salaatin kaveriksi. Uskotteko, mulla on sellanen kutina, että tästä viikosta on pakko tulla aikasta hyvä! 😉

Huitula – Duster Jacket Pink Clove (UK20) // Toppi – Peplum Top New Look Inspire (UK20) // Housut – Peg Leg Trousers Pink Clove (UK24) // Arskat – Sunglasses Urban Outfitters // Kengät – Chelsea Boots New Look (40)
2 Pink Clove PlusMimmi part 2 3 Pink Clove PlusMimmi part 2Pink Clove PlusMimmi part 2

Translation : Dry ground and sun, this must be the first day of spring here in Finland? 😉 I got some clothes (jacket and trousers) to review from Pink Clove. I like this combination a lot! 🙂

Housut ja huitula blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Olisko mahdollista saada reseptiä kehiin salaatista ja kastikkeesta? 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM