Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Veto poissa.

Joo, ei ihme että toissapäivänä hieman äkkilähtö lämpimään kiinnosteli ja väsytti, nimittäin eilen minulle sitten iski ihan rehellinen flunssa. Nenä vuotaa, yskittää ja on jopa hieman lämpöäkin. Mullehan ei melkein koskaan nouse kova kuume (ilmeisesti reistailevan kilpirauhasen takia), joten kun mittari näyttää yli 37 oon jo ihan veto poissa. Niin siis nytkin.

Jäin tänään suosiolla kotiin pötköttämään ja naputan tätäkin parhaillaan puhelimella peiton alta sohvasta. Nousin äsken syömään vähän ruisleipää ja juomaan tietysti kuumepotilaan ainutta oikeaa juomaa, eli Hartwallin keltaista Jaffaa. Mikähän juttu tämäkin on, että sitä on kipeenä tuputettu ihan lapsesta saakka…

Toivottavasti tämä olo menee tästä äkkiä ohi, huomenna illasta kun olisi tiedossa eräs kiva viikonlopun yli kestävä juttu, jota ei millään viitsisi perua… Niin minun tuuria taas tämä tämmönen! MUR!!! :/

(null)

Translation: I have a flu. :/ Snif.

Mynthonit blogin kautta saatu! 😀

0

0 Comment

 1. Ou nooou, mulla on ollut sellanen ”onkohan mulle tulossa flunssa?”-olo nyt jo muutaman päivän kans.. Tänään tankkasin aamusta D-vitamiinia ja pinaattimansikkafruitieta, josko se lenssu siitä viä säikähtäs. 😀

  0
  1. Mulla on tämä sama pirulainen jatkunut nyt jo kohta pari viikkoa. Tätä on todellakin liikkeellä… Ärh!

   0
 2. Oon miettiny aina ihan samaa et miks kipeille aina tarjotaa keltasta Jaffaa 🙂

  0
  1. 😀 No sanopa muuta!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM