Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Olia-värjäyspäivän jälkeen-kuvat

Kerroin kaksi viikkoa sitten meidän Olia-hiusvärikampanjan värjäyspäivästä ja lupasin vielä palata asiaan oman värini osalta. Kuten kerroin, suurta muutosta ei tällä kertaa minulle toteutettu ja tyveeni pursotettiinkin Olian sävy 4,0 (tummanruskea) ja pituuteen liu’utettiin sävy 5,0 (ruskea). Käytännössähän silmä ei erota hiuksessa yhden tummuusasteen eroa (tämä kannattaa muistaa esim raitoja tehdessä), joten kokonaisuus näyttää luonnossa kauniin tasaiselta. Kaiken kaikkiaan hiusvärini siis tasoittui, kuten toivoinkin ja se latvaan sitkeästi puskeva punertavuus saatiinkin taitettua kokonaan pois. Lisäksi hiuksiini tuli aivan upea kiilto ja ne tuntuivat todella pehmeiltä värjäyksen jälkeen. Oma hiuslaatuni on muutenkin melko pehmoinen, mutta mielestäni pehmeys korostui nyt vielä entisestään.

Meistä jokaisesta kuvattiin siis vielä valmiilla päällä jälkeen-kuvat ja kuvaaja Ilona Savitie onnistui mielestäni hyvin naappaamaan näihin kuviin tuon hiusvärin tasaisuuden ja kauneuden. Tuo ekojen kuvien kovin siloteltu lookki ei ole ihan minua itseäni, mutta toisaalta väri pääsee siinä parhaiten oikeuksiinsa. Olin kuitenkin heti enemmän kotonani, kun pääsin vähän möyhimään hiuksia pöyheämmäksi.

Mitäpäs tykkäätte, kumpi lookki on kivempi? Entä miltä vaikuttaa hiusväri? 🙂

PlusMImmi Olia lopputulos 2PlusMImmi Olia lopputulosPlusMImmi Olia lopputulos 3

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Kaunista on! Sulle sopii tummat hiukset todella hyvin, etenkin juuri tälläinen lämmin ruskea on todella kaunis 🙂

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  0
  1. Kiitos! 🙂 Tuohan on siis todella lähellä mun omaa väriä, joka on juuri vähän lämpöinen suklaanruskea.

   0
 2. Kaunis väri ja sopii hyvin,kiiltää upeasti.Suorana oleva arkeen ja pöyhitty menoihin,tai kuinka vain,onnistunut lopputulos =)

  0
  1. Siis tuo kiilto oli jotain uskomatonta! 🙂 Mulla on melko suorat hiukset luonnostaan, että noinhan se juuri menisi. Pöyhitympi on siis todellisuudessa ”laitetumpi” kuin tuo ihan suora. 🙂

   0
 3. Tunnetilan Nina says: Vastaa

  Ihanat, ihanat, ihanat hiukset!!!!

  0
  1. Kiitos Nina! 🙂 Tykkään itsekin todella kovasti. Joskus ahdisti, jos hiuksissa ei ollut mitään muuta kuin ruskeaa, nyt ei enää yhtään! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM