Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TOP 5 MEIKINPOISTOLIINAT

Minulla on aika monta pahetta, mutta yksi niistä liittyy meikinpoistoon, nimittäin aika usein turvaudun kasvojenpesun sijasta meikinpoistoliinoihin muuallakin kuin matkoilla. Parasta on poistella meikit kasvoilta (myös silmistä) kaikessa rauhassa esim. sarjaa sohvatuolissa katsellen. Olenkin testannut aika monta erilaista puhdistusliinaa (pahinta on se, jos ei liinalla saa poistettua meikkiä koko kasvoilta!) ja listasin tähän viisi omaa lemppariani. Nämä eivät ole missään järjestyksessä, mutta jokainen liinamerkki on todettu kovassa käytössä hyväksi ja useampia näistä onkin käytetty pakettitolkulla.

e.l.f Studio Makeup Remover Cleansing Cloths (mm. Apteekeista)
ELF makeup-remover-cleansing-cloth
E.l.f Studion tuotteet on Jenkeissä hullun suosittuja ja muutamia meikkituotteita olen sarjasta testannutkin. Ihastuin kuitenkin erityisesti näihin meikinpoistoliinoihin (paketissa 20kpl, hinta n. 6,5€) ja etenkin tuohon paketin muoviseen sulkusysteemiin. Nämä ovat pehmoiset ja sileäpintaiset, toisin kuin useat muut puhdistusliinat yleensä.

♡ Iseree Beauty Facial Wipes (Lidl)
iseree meikinpoistoliina LIDL
Nämä ovat ehdottomasti omat suosikkini. Hintalaatusuhde on aivan loistava (pakkauksessa liinoja 25kpl, hintaa 1,39€). Nämä poistavat koko meikin todella tehokkaasti ja näissä on jopa hieman karhea pinta. Tarjolla on wipesit sekä herkälle, että sekaiholle ja juuri äsken kävin taas hakemassa paketillisen näitä herkän ihon puhdistusliinoja. Sekaihon moiset ovat taas parempia omille kasvolleni kesäaikana. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

♡ Ps Love Your Skin Cleansing Wipes (Primark)
Primark Ps love your skin gentle facial cleansing wipesUlkomailta mukaan tarttuu tilaisuuden tullen aina näitä Primarkin puhdistusliinoja (yleensä kassojen lähettyvillä tarjolla), jotka myydään kahden paketin tuplapakkauksessa ja paketeilla on yhteensä hintaa 1,50€. Näistä minulla on parhaillaan käytössä paketillinen sinisiä hieman puhdistavampia yksilöitä, kuin nämä vaaleanpunaiset, mutta molemmista löytyy kyllä kokemusta ja poistavat meikin hyvin.

♡ Simple Cleansing Facial Wipes (esim. Anttilat yms.)
Simple-Cleansing-Wipes-for-Sensitive-Skin-4389
Simplen liinat tulivat meillä Suomessakin myyntiin parisen vuotta sitten ja silloin käytin parikin pakettia näitä (paketissa 25 liinaa, hinta vajaa 5€). Nämä ovat ehkä kaikista näistä ”hellävaraisimmat”, sillä eivät sisällä ollenkaan hajusteita, väriaineita tai alkoholia. Oikein hyvä puhdistusliinavalinta siis hieman herkemmälle iholle.

The Body Shop Vitamin E Gentle Facial Cleansing Wipes (The Body Shopit)
The Body Shop Vitamin E Gentle Facial Cleansing wipes
Näitä TBS:n E-vitamiinipuhdistusliinoja ostaisin ehdottomasti useamman, elleivät olisi hieman turhan arvokkaita ihan päivittäiseen käyttöön (25kpl/10,60€). Nämä ovat oikeastaan ensimmäisiä puhdistusliinoja, joihin ihastuin ja varsinaisesti koukutuin. Lisäksi liinat ovat biohajoavia (valmistettu paperimassasta), joten ovat hieman muita ekologisempi vaihtoehto ja myös kosteuttavat kivasti ihoa. Pidän myös näiden liinojen tuoksusta ehkä kaikista mainitsemistani liinoista eniten.

Onko teillä vinkata muita hyväksi havaittuja puhdistusliinamerkkejä? 🙂

Translation: I love makeup cleansing wipes and these are my favourites. 🙂

kuvat täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Itse olen käyttänyt Lidlistä ostettuja vauvojen kosteuspyyhkeitä, niitä jotka sisältää aloeveraa saa myös ilman aloeveraa. Tosi hyviä ja paaljon muita edullisempia! Kannattaa testata:)

  0
  1. Joo, ja meikit lähtee ihan hyvin? Kaikilla ”baby wipeseillä” kun ei (ainakaan multa) lähde. Mä oon tosiaan kokeillut vaan noita meikinpoistoon ihan tarkoitettuja Lidlin omia ja ne on kyllä huiput. Ja hintalaatusuhde loistava!

   0
 2. Ah ihana kuulla että muillakin on tämä sama pahe. 😀 Pitääpä laittaa testiin nuo Lidlilstä hankitut puhdistuspyyhkeet, kiitos vinkistä!

  0
  1. Joo… Yksi paheistani, heh. Joko testasit? Tykkäsitkö? 🙂

   0
   1. Testasin ja tykkäsin kyllä! Oikeen hyvä hinta/laatusuhde. 🙂

    0
 3. Pirkan meikinpuhdistuspyyhkeet, koska se sulkumekanismi <3

  0
  1. Täytyypä tutustua sulkumekanismiin! 😛 Taidan heti googlettaa…

   0
 4. Hauska vertailu! Mä käytän liinoja vaan kämmenselkäsuttuihin, mut tsekkaan ehdottomasti nää Lidlin halpaversiot. Tuoksuuko ne joltain?

  0
  1. Kyllä ne vähän raaka-aineilta tuoksuu (heh), mutta hajusteettomia ovat ainakin nuo ”herkän ihon” omat. 🙂

   0
 5. itse omaan saman paheen. 😀 ennen nukuin useasti meikit naamalla, mutta nykyään pidän puhdistusliinoja yöpöydän laatikossa laiskojen iltojen varalta. omia lemppareita on ihan vaan pirkan puhdistusliinat! monet joita olen kokeillut on ollut turhan kuivia ja tuntuu, että naamaa pitää hinkata oikein kunnnolla, että meikit lähtisi. pirkan liinat on mukavan kosteita ja poistaa meikin tehokkaasti. hintakaan ei muistaakseni ole kun max. 4e/30kpl. suosittelen kokeilemaan! 🙂

  0
  1. Mahtavaa, että oot päässyt tosta meikit päällä nukkumisesta. Iho kiittää. Täytyypä testata Pirkat! 🙂 Googletin ne ja näyttävät päteviltä.

   0
 6. Pirkan meikinpoistoliinoja liputan minäkin. Hyvä sulkumekanismi ja puhdistaa hyvin 🙂

  0
  1. Hyvältä näyttää (auki Googlessa toisella välilehdellä), eli testiin menee! 🙂

   0
 7. Itse käytän Dermosilin pyyhkeitä,omaavat myös allergiamerkin.

  0
  1. Joo, hyvä kuulla. Dermosilin ihania käsisaippuioita pitäiskin tilata…

   0
 8. Pakko kokeilla noita Lidlin liinoja, ei ole ainakaan hinnalla pilattu. Kiitos vinkistä!

  0
  1. Kiva että postauksesta oli hyötyä! 🙂 Kerro ihmeessä miltä tuntuivat, kun olet testannut.

   0
 9. Noi Lidlin on ihan parhaita!! vaikka ei hintansa puolesta uskois! oon kokeillu kaikki mahdolliset ja mikään muu ei oo sopinut mun iholle niin hyvin ku nää, puhdistavat hyvin ja samalla kosteuttavat, eivätkä ärsytä ihoa laisinkaan! Kuka sanoi, ettei hyvä ja halpa ei kuulu samaan pakettiin…

  0
  1. Siis älä! Täydelliset! 🙂

   0
 10. Simple on minun lempparini. Asiasta kukkaruukkuun, olisiko mitään hajua, mistä Simplen tuotteita nykyään saa? Täältä maalta ne on kadonnut Anttilasta ja Citymarketista kokonaan!

  0
  1. Totta tosiaan, enpä ole pistänyt merkille, että olisivat hävinneet. Täytyy siis ensi reissulla tarkastaa löytyykö vielä valikoimista, vai minne on kadonneet! :O

   0
 11. pirkan ovat ihan huippuja, tarpeeks kosteita ja tuoksuukin hyvälle 🙂

  0
  1. Pirkka on kyllä pakko tarkastaa, kun niin moni näiden puolesta liputti! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM